Celebration Boxes

Op afstand samen lachen, dansen, vieren, klinken geeft een enorme teamboost! Kies nu voor een verwen en genietmomentje met je collega’s. 1 uur spelplezier en samen aperitieven vanuit je kot. Gratis bonus: ‘old school’ digital proof teamopdrachten met duidelijke instructies voor de spelfacilitator. Plug, play & enjoy!

Easter Box

Iluigi Champagne Box

Iluigi Prosecco Box

Apéro Luigi

Apéro Sofia

Stay connected…

Wat met een gezellige borrel of een leuke teambuildingsactiviteit in tijden van Corona?

Om deze belangrijke momenten van verbinding in stand te houden hebben we tal van ‘celebration boxes’ samen- gesteld. Samen met je collega’s lachen dansen, toasten en vieren? Een flinke boost voor je bedrijfscultuur!

La Dolce Vita

ILUIGI is een eerbetoon aan alle Luigi’s: Italianen die hun tradities en kennis over biologische olijfgaarden willen delen met ons. Onze merknaam is ondertussen ruimer dan enkel onze olijfolie, het is een stevige knipoog naar artisanale lokale producten met liefde & passie voor het ambacht.

Ruime keuze uit culinaire, healthy of apéro boen. Kies uit ons ruim assortiment of stel zelf je box samen and spread a little hapiness. Fijn om te geven, nog leuker om te krijgen!

Party in a luxary box

Kwalitatieve producten verdienen een luxe verpakking. Elke box wordt met zorg verpakt tot kleine en grote kunstwerkjes. Natuurlijk gaat het om de inhoud maar met een mooie verpakking scroor je al de 1e punten.

Een klein extraatje…

Personaliseer je geschenk met een warme boodschap, we werken graag een ontwerp voor je uit!
Alle pakketten worden persoonlijk door ons aan huis geleverd.

Happy Easter Egg 

Inhoud: Puur XL chocolade ei, 30 Iluigi olijfoliepralines. 

Puur XL chocolade ei gevuld met 30 ambachtelijke Iluigi olijfolie pralines. Combi van pure-, melk en ruby chocolade met een heerlijke vulling van hazelnootpasta, pompoenpasta en 20% Iluigi bio olijfolie.

€30 excl. BTW

Apéro Sofia 

Inhoud: 250ml Iluigi Olive Oil, Grossini Rubata, Dirty Soul Tonic, Bruschetta Al Pomodoro mix. 

Een mix van heerlijke ambachtelijk gebakken diptoastjes met pizza kruiden en extra vierge olijfolie vergezeld van een brushettamix. Deze aperitief wordt aangevuld met een tapenade van kruiden, tomaat en olijfolie  en een premium tonic “Dirty soul” van Abbondio als final touch bij uw gin tonic.

€35 excl. BTW

Apéro Luigi  

Inhoud: 250ml Iluigi Olive Oil, Witte Wijn – Orvieto Calssico, Tocchetti, Truffelchips met zout, Bruschetta Al Pomodoro mix. 

Een mix van heerlijke ambachtelijk gebakken diptoastjes met pizza kruiden en extra vierge olijfolie vergezeld van een brushettamix. Deze overheerlijke aperitief wordt aangevuld met handmade truffelchips en een sublieme fles orvieto classico om het af te maken.

€33 excl. BTW

Iluigi Prosecco Box 

Inhoud: 250ml Iluigi Olive Oil, Tocchetti, Maschio Prosecco , Pate di Olive Nero.

Een mix van heerlijke ambachtelijk gebakken diptoastjes met pizza kruiden en extra vierge olijfolie met een crème van olijf en tomaat. Deze aperitief wordt aangevuld met een heerlijk flesje prosecco als kers op de taart. Ideaal om online te aperitieven met vrienden.

€35 excl. BTW

Apéro Donna

Inhoud: 250ml Iluigi Olive Oil, Grossini Rubata, Dirty Soul Tonic, Crema di peperoni.

Een mix van traditionele Grissini broodstengels, ILUIGI extra virgin bio olive oil, een pasta van zoete paprika’s en amandelen en een premium tonic “Dirty soul” van Abbondio als final touch bij uw gin tonic.

€30 excl. BTW

Apéro Allesandro

Inhoud: 250ml Iluigi Olive Oil, Grossini Rubata, Dirty Soul Tonic, Pate di Olive Nero.

Een mix van traditionele Grissini broodstengels, ILUIGI extra virgin bio olive oil, een pasta van zwarte olijven en een premium tonic “Dirty soul” van Abbondio als final touch bij uw gin tonic.

€30 excl. BTW

Iluigi Champagne Box 

Inhoud: 250ml Iluigi Olive Oil, Tocchetti, Laurent-Perrier Champagne, Pate di Olive Al Pomodoro. 

Een mix van heerlijke ambachtelijk gebakken diptoastjes met pizza kruiden en extra vierge olijfolie met een creme van olijf en tomaat. Deze aperitief wordt aangevuld met een heerlijk flesje champagne als kers op de taart. Ideaal om online te aperitieven met vrienden.

€45 excl. BTW

La Dolce 

Inhoud: 250ml Iluigi Olive Oil, 1 doos ambachtelijke Iluigi olijfolie pralines, 3 soorten ambachtelijke: Iluigi Olive Oil Detox Tea, English Breakfast en Iluigi Magic Tea. 

Ideaal voor de zoetenbekken onder ons die houden van een uitgebreid thee- en koffiemomentje. Onze box is gevuld met 3 natuurlijke theesoorten, onze heerlijke Iluigi extra virgin bio olijfolie en een grote doos ambachtelijke olijfolie pralines.

€50 excl. BTW

Create your own box!

Op zoek naar een persoonlijkere invulling voor jouw event?
Kom meer te weten over onze Italiaanse producten en stel zelf een unieke box samen.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?