FULL-SERVICE EVENTS

Bedrijfsevents van A tot Z

 

Bij Seminar at Home werken wij met het concept “Full-service events”. Wij regelen alles van A tot Z voor jouw seminarie, vergadering, teambuilding en bedrijfsevenement. We bekijken samen hoe jouw bedrijfsevenement eruit moet zien, wat jouw noden en wensen zijn en nemen het dan  volledig van je over. 

We zoeken een passende locatie voor jouw out-of-the-box event, en kleden deze unieke locatie volledig aan. We voorzien de catering van A tot Z. Hierbij kan er gekozen worden uit verschillende catering-formules. Bespreek met ons jou ideale formule. Op de dag zelf staan wij met ons team klaar om je gasten te ontvangen en hen de hele dag te begeleiden. 

Breng je evenement naar een nog hoger niveau! Een unieke vergaderlocatie, overheerlijke catering en last but not least een onvergetelijke teambuilding. Dit kan gaan van cocktail-workshop, Mol-spel en moorddiner naar quadrijden, graffiti spuiten en je eigen teamsong maken. Je kan het zo gek niet bedenken of wij voorzien het! 

Door de combinatie van de locatie, catering en teambuilding vormen we full-service events op basis van de normen en waarden van jouw bedrijf. Deze voeren we tot in de puntjes uit en creëeren zo magische momenten voor jou en je team. 

Seminar at home staat garant voor een professionele werkwijze en een menselijke aanpak. Wij luisteren naar jouw noden en wensen en creëeren zo het ideale event voor jou en je collega’s. Onze drijfveer is van jouw full-service event een succesverhaal te maken.