Aan Het Water Mechelen 

Aan Het Water zegt het allemaal. Deze pittoreske locatie, gelegen aan het water, is een rustige plaats om te vergaderen met jouw team. Je kan er binnen vergaderen en loungen in het hip herenhuis of buiten op het terras in het kleine stadstuintje. Tijdens een pauze even een wandeling maken langsheen de gezellige vaartdijk? Dat kan Aan Het Water in Mechelen!

Voor vergaderingen tot 8 personen

Tijdens je meeting kan je gebruik maken van de eetkamer met grote tafel tot 8 personen, het charmante salon, de trendy keuken en de kleine stadstuin met terrasmeubel. Je komt er terecht in een huiselijke sfeer met Scandinavische en pastelkleurige elementen. Binnen en/of buiten vergaderen is hier zodus beide een optie.  

Om de hoek van de straat kom je terecht aan het water dat langsheen Mechelen vloeit. Een ideale locatie om wandelend te vergaderen of gewoonweg een wandeling te maken tijdens de pauze. Verder kom je na een 20-tal minuten wandelen terecht in het stadscentrum van Mechelen.

Tip: Meer naar de binnenstad toe kom je nog een waterloop tegen, de Dijle. Ook hier kan je gezellig wandelen. Anders is dat je hier op het Dijlepad wandelt, een houten wandelpad dat op het water werd geplaatst. 

Maneblussers

De inwoners van de stad Mechelen hebben de bijnaam ‘Mane- blussers’. Deze bijnaam hebben ze te danken aan een man die dacht dat de Sint-Romboutstoren in brand stond, terwijl werkelijk de maan volop aan het schitteren was. Keep in mind, dit gebeurde in de 17e eeuw, dus deze spotnaam gaat al wel een tijdje mee.

Naast de Sint-Romboutskathedraal vind je in Mechelen nog vele andere barokke, gotische en neogotische historische gebouwen terug. Dit maakt dat de stad een ideale plaats is voor een prachtige stadswandeling. Je kan er nagenieten van een koffietje op een prachtige lente- of zomerdag op een van de terrasjes met zicht op de stad.

Vlot bereikbare locatie

Met de ring rond Mechelen op minder dan 1 minuut, het station op een klein hafluurtje wandelafstand en een bushalte op 3 minuten wandelen, ben je snel ter plaatse. Parkeren kan in de omliggende straten.

Waarom Aan Het Water kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Open ruimte met hippe look & feel
  • Kleine stadstuin met terrasmeubel
  • Waterloop met kanaaldijk om te wandelen
  • Stadskern Mechelen op 20 min wandelen

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Prachtig Mechelen voor stadswandelingen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?