Colour Your Day Boechout

Dit charmante huis gelegen te Boechout nodigt uit tot een sfeervol en gezellig samenzijn. De eigenaars hebben de woonst recentelijk volledig gestript en heropgebouwd tot een warme cosy plek. Wil je even ontsnappen aan je dagdagelijkse werkomgeving, ‘en petit comité’ in alle rust vergaderen en brainstormen? Dan is dit jouw ideaal escape plekje!

Voor vergaderingen tot 6 personen

De plafonds van de initiële woning zijn verhoogd en hebben een authentieke houten look & feel gekregen. Het gelijkvloers is volledig open met strakke witte muren, veel natuurlijk lichtinval en aangekleed met sfeervolle interieurelementen. De open keuken staat centraal en nodigt uit om gezellig samen te lunchen of aperitieven. Vanuit de keuken en het salon heb je een mooi uitzicht op de gezellige tuin. Bij mooi weer kan je tevens buiten vergaderen.

Tip: Nog gezellig napraten met je collega’s op een mooie lente- of zomerdag? We verwennen jullie met een heerlijke BBQ of walking diner.

Wijn-zinnig

Op zoek naar een leuke teambuilding? Een groep vrienden besliste in 2011 om in Boechout een wijngaard aan te leggen. De eerste wijnranken werden in april 2014 aangeplant. Het wijndomein bewijst dat ook in de provincie Antwerpen veelbelovende wijnen gemaakt worden. De gaard bevindt zich op een idyllische locatie bij de molen van Boechout. De degustatieruimte en het bijbehorende terras van het domein zijn smaakvol ingericht zodat je heerlijk kan genieten van een glaasje Boechoutse wijn met zicht op de wijngaard.

Tip: De wijnen die geschonken worden kan je ook per fles mee naar huis nemen. Ideaal voor een verwenmomentje!

Tip: Boechout is de perfecte uitvalsbasis voor leuke fiets- tochtjes. Pallieteren langs de Nete, het schitterende verleden van de diamant ambacht verkennen of fietsen tussen bloesems en fruit? Wij stippelen graag een route voor je uit.

Vlot bereikbaar

Met de Provinciesteenweg en Bouchout station die beiden recht door het dorp lopen, ben je meteen ter plaatse. Je kan je wagen kwijt in de omliggende straten.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Colour Your Day kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Vergaderen in een stijvolle, hippe setting
  • Open keuken voor bereiding lunch of diner
  • Standaard vergaderfaciliteiten aanwezig
  • Mogelijkheid tot buiten vergaderen in tuin

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving
  • Bezoek aan de Boechoutse wijngaard als teambuilding
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?