Finca Ranst

Van presentatie tot meerdaagse vergadering, de rust en beslotenheid van Finca Ranst zijn ideaal voor een ongestoorde focus. Kennis, ervaring en de hartelijke wijze van ontzorgen, maken Finca Ranst tot een uitstekende plek voor zakelijke ontmoetingen. De accommodatie is voorzien van alle faciliteiten die een moderne vergaderlocatie vereist. Bij de restauratie is alles in het werk gesteld om de historische charme te behouden. Overnachten vlakbij behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meetings en seminaries tot 25 personen.

Wauw-factor

Finca Ranst is een unieke en rustgevende locatie volledig in  het groen. De voormalige hoeve werd meermaals onder handen genomen en uitgebreid. Vorig jaar onderging deze charmante plek een grondige renovatie en werd er gekozen voor duurzame en exclusieve materialen. Veel natuurlijk daglicht, grote open ruimtes, hoge witte kalkmuren, strak zwart lichtarmatuur, sfeervolle ‘bohemian’ accenten en een stijlvol ingerichte open keuken. Een combinatie waardoor je een instant vakantiegevoel krijgt met een kleine Wauw-factor.

Uniek decor

Laat je inspireren door het unieke, rustgevende decor en de energie die deze locatie uitstraalt. Finca Ranst ligt temidden van weilanden en heeft een rustgevend en inspirerend effect. Vergaderen buiten de werkvloer resulteert sowieso in een verhoogde concentratie van de genodigden, maar wanneer dit zowel in een rustgevende als unieke omgeving kan, brengt dit jouw meeting naar een hoger niveau.  De locatie nodigt uit om je open te stellen en te connecteren. Nieuwe ideeën en concepten borrelen hier spontaan op, binnen én buiten. Temidden van het groen kan je geregeld een break inplannen, even een rondje lopen of de benen strekken. Je hoofd legen en herbronnen voor een volgende brainstormsessie. Nieuwe indrukken opdoen in een groene omgeving met veel natuurlijk licht in combinatie met het bewust met z’n allen samenwerken, zorgt voor unieke resultaten. Genodigden voelen zich meer betrokken en stellen zich pro-actief op. Daarbovenop regelt Seminar at Home alles zodat jij  100% wordt ontzorgd.  We verwennen je van begin tot einde met een ongekende gastvrijheid en hospitality.

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Laat ons weten hoe jouw droomevenement er uitziet en wij bespreken met jou de mogelijkheden. Sluit je teamoverleg goed af. Na een intensieve brainstormsessie of vergadering afsluiten met een leuke activiteit behoudt die positieve energie en de creatieve ideëen. Een succesverhaal tijdens of na de meeting is onze OFYR. Een heerlijke manier van barbecuen: zowel voor het vlees als de teamspirit. Verzamel allen gezellig rond de OFYR en geniet van een heerlijk diner! Je houdt de groepsdynamiek vast en leert elkaar beter kennen. Vraag gerust naar onze verschillende formules.

Bereikbaarheid

Finca Ranst ligt op amper 5 tot max. 10 min rijden van de autosnelweg. Vertrekkende vanuit Limburg neem je afrit Oelegem/Ranst op de E34 of afrit Wommelgem op de E313. Vanuit Antwerpen neem je afrit Wommelgem.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Finca Ranst kiezen als meeting- of eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Stijlvol design
  • Tal van combi-mogelijkheden
  • B2B faciliteiten 

Nog wat extra troeven

  • Binnen & buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?