Horse Lodge

Horse Lodge in Zandhoven is een prive manage met een grote evenementenzaal plaats biedt tot 150 gasten. Breng je dag door in kleine kring tijdens een vergadering of geef je bedrijfsfeest op rustgevende locatie in een prachtige groene omgeving? Wij vervullen al jouw wensen. Alle voorzieningen (beamer, geluidsinstallatie, flipchart…) zijn ter plaatse. 

Voor vergaderingen en evenementen tot 150 personen

Horse Lodge is een ideale out-of-the-box locatie voor een rustgevende vergadering. Je trekt je hier even terug in een groene omgeving dichtbij de dieren om de ideeen te laten vloeien.

In de middelgrote evenementenzaal kan je tot 150 gasten uitnodigen. Door de vele ramen heb je hier prachtig daglicht. Je kan eveneens naar buiten vertoeven om op het terras je vergadering of bedrijfsfeest verder te laten doorgaan. Hier heb je zicht op de buitenpiste van de manege met daarachter een prachtige rij hoge bomen.

Alles faciliteiten als beamer, flipchart, geluidsinstallatie, etc. zijn er aanwezig. In combinatie met onze sublieme hostess-service, verloopt jouw dag vlekkeloos.

Tip: Maak een prachtige wandeling in het groene en dierrijke Zandhoven tijdens de pauzes. 

Vlotte bereikbaarheid

Met afrit Zoersel op minder dan 5 minuten en een bushalte op een 20-tal minuutjes wandelafstand, ben je op geen tijd ter plaatse. Je kan je auto parkeren op locatie. 

Waarom Horse Lodge kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Prive manege met moderne evenementenzaal
  • Vele natuurlijke lichtinval door raampartijen
  • Prachtig uitzicht in groene omgeving
  • Mogelijkheid tot buiten vergaderen 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in provincie Antwerpen
  • Wandelmogelijkheden in groene omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?