La Dolce Vita Puurs

Exclusief vergaderen in een unieke setting op een gerenommeerd wijndomein? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres! Je waant je werkelijk in Italië! Deze locatie biedt drie afzonderlijke ruimtes aan, telkens met fenomaal zicht op de wijngaard.  Vergaderen, brainstormen, dineren of netwerken krijgt hier een andere dimensie.

Voor bedrijfsevents tot 45 personen

Dit ravissante wijndomein ligt verdoken in het groen en neemt je mee in een unieke beleving! Grote groepen tot 45 personen kunnen zich vertoeven in de polyvalente zaal. Je kan hier heerlijk vergaderen op het overdekt terras met haardvuur, winter & zomer! Kleinere teams kunnen vergaderen of brainstormen in de sfeervol ingerichte living of bibliotheek. In de magnifieke overdekte buitenruimte met openhaard kan je tevens vergaderen of relaxen in het lounge salon.

Tip: Op en rondom het wijndomein kan je prachtige wandelingen maken. Even een frisse neus halen tijdens de pauze en je kan er weer tegenaan! 

Een architecturale parel

In 2016 werd dit charmant stuk grond met gedateerde hoeve omgetoverd tot een majestueus wijndomein met architecturale allure. Het domein werd ontworpen door veelvuldig bekroond en internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen. 

Het Vlaamse oer-landschap is nu een plek voor heerlijke Belgische druiven die gradueel gefermenteerd worden tot bekoorlijke cool climate wijnen. Op het domein vindt je 17.000 wijnstokken met in totaal 9 variëteiten. 

Tip: Wil je graag een blik achter de ranken? Dit kan geregeld worden! Je kan een wandeling maken van ongeveer 2 uur inclusief een wijnproeverij. Cheers!

Vlot bereikbare toplocatie

Met het op- en afrittencomplex van Breendonk op 10 minuten en een bushalte in het dorpscentrum van Liezele op 20 minuten wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstress, je kan je wagen vlotjes parkeren op de ruime parking van het wijndomein.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom La Dolce Vita kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

 • Keuze uit 3 verschillende eventruimtes
 • Raampartijen en natuurlijke lichtinval
 • Uitzicht op een prachtige wijngaard
 • Beamer en geluidsintallatie aanwezig
 • Sanitair voorzien bij iedere ruimte
 • Grote parking voorzien op het domein

Nog wat extra troeven

 • Wandelmogelijkheden op het domein
 • Mogelijkheid tot een wijnproeverij
 • Grote culinaire keuken in wijnhoeve
 • Vlot bereikbare locatie in Antwerpen
 • Gerenommeerd architect als gespreksstarter
 • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.