Meetingloft Wijnegem

Deze stijlvolle industriële loft gelegen in de oude Gistfabriek van Wijnegem, werd omgetoverd tot een rustiek pareltje waar je in alle rust kan vergaderen en brainstormen. !

Rustiek en knus

Het panoramisch uitzicht op het Albertkanaal maakt deze locatie een échte topper! De vele authentieke raamkozijnen zorgen voor een helder natuurlijk daglicht en bij de aankleding is rekening gehouden met warme stijlvolle interieurelementen.

De grote open ruimte is modulair en je kan je presentatie geven vanuit het comfortabel salon of in vergadersetting. De locatie is voorzien van een ingebouwde beamer en projectiescherm. Ideaal voor een brainstorm of vergadering tot 15 personen of een receptie tot 50 personen.

In de open keuken zijn alle keukenvoorzieningen aanwezig om een gezellige lunch of diner te bereiden. Vele gerenommeerde sterrencheft hebben hun kookkunsten hier getoont voor tal van kookprogramma’s op Vitaya.

Even een frisse neus halen

Even uitwaaien en je gedachten op een rijtje zetten? Maak een prachtige wandeling langs het Albertkanaal om daarna met een frisse kijk te vergaderen.

Nuttige info

  • Capaciteit: tot 14 personen
  • Parking voorzien op locatie

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Contacteer ons

Graag meer info? Wil je deze locatie boeken?
Contacteer ons via ons contactformulier.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?