Parelmoer Antwerpen

Dit pittoresk huisje in bruisend Antwerpen is een aangename vergaderplaats voor een intieme meeting. Het hippe interieur met authentiek meubilair en vele hangplanten maakt van deze locatie een unieke setting. Je hebt er een ruim gevoel en kan er ook van de open keuken naar de gezellige stadstuin. Ideaal voor een koffietje bij ochtendstond!

Voor vergaderingen tot 14 personen

In dit huisje in Antwerpen kan je rustig vergaderen in kleine groep. De gelijkvloerse verdieping is een open ruimte waar de gezellige living doorloopt in de moderne keuken. Deze is dan ook volledig ter jouw beschikking. Ingericht met trendy rotan meubilair, veel planten en hier en daar een fel streepje kleur, is dit een ware out-of-the-box vergadersetting.

Als je even doorloopt kan je vertoeven naar de ruime, groene stadstuin. Hier kan je op een warme lente- of zomerdag genieten van een rustgevende pauze.

Tip: Zin in een leuke energizer in de tuin, om de energie en focus terug op peil te krijgen? Zet een energieke, hyperactieve versie van ‘Hoofd, schouders knie en teen’ aan en ga helemaal los!

Een stad vol troeven

Antwerpen is een wereldstad en dit komt door haar significante rol in de zeevaart en haar ligging langs de Schelde. De Antwerpse haven is de op 1 na grootste havenstad in Europa en dit zet haar meteen op de wereldkaart. Daarnaast is t’ Stad bekend om de diamantenindustrie die er al 5 eeuwen lang volop bruist.

Antwerpen wordt ook wel de Koekenstad genoemd, omdat deze vroeger wel 20 koekenfabrieken kende. Nog steeds worden er een hele hoop koeken gefabriceerd, echter de bekendste is uiteraard het Antwerpse handje, de specialiteit van de stad.

Tip: Maak een stadswandeling of step door de stad met de elektrische stepjes die we exclusief voor jou voorzien.

Tip: Breng een bezoek aan stadsbrouwerij ‘De Koninck’ en kom meer te weten over het authentiek Antwerps bier, het ‘Bolleke’. 

Vlot bereikbare locatie

Met een wegennetwerk rondom de stad, Antwerpen station in de binnenstad en vele andere vervoersopties (tram, bus, step, stadsfiets…), ben je snel ter plaatse. Parkeren kan in de straten rondom. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Parelmoer kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Open, ruime gelijkvloerse verdieping
  • Ruime stadstuin met gezellig terras
  • Uniek en trendy rotan meubilair

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.