Pixel

Pixel in Schilde is een out-of-the-box vergaderlocatie met velerlei mogelijkheden. Je bepaalt zelf of je liever gebruik maakt van de kleine zaal of de grote zaal, of natuurlijk een combinatie van beide. Door de grote raampartijen is Pixel een lichtrijke locatie. Dit is ideaal voor de creatieve geest en een open gedachtegang. Deze troeven staan bij ons op nummer 1!

Voor vergaderingen en evenementen tot 200 personen

Waar vroeger het oude gemeentehuis van ‘s-Gravenwezel stond, staat nu een unieke en vooral creatieve evenementenlocatie. Pixel bestaat uit een grote multifunctionele ruimte van 148 m2 die door middel van een verplaatsbare wand nog meer kan uitbreiden naar 208m2. Je kiest zelf of je graag een grote ruimte of een grote en een kleine ruimte ter beschikking hebt. Zo kunnen we de ruimte invullen naargelang hoe jij hem het liefste gebruikt.

Door de grote glasramen van Pixel valt er veel natuurlijk licht binnen, dit geeft de ruimte een open, creatieve en lichte sfeer. De antieke piano in het hart van de ruimte is het echte pronkstuk van de locatie. Het geeft de charme, creativiteit en de authenticiteit van deze unieke plek weer.

Creativiteit staat bij ons bovenaan. Wij vinden een creatieve geest enorm belangrijk om zo optimaal te kunnen vergaderen. Daarom laten we graag ruimte voor eigen invulling. De ruime vergaderzaal heeft een frisse witte kleur met hier en daar enkele kleurrijke accenten voor de extra creatieve touch. Door de grote open ruimte en de witte kleur kan je zelf extra invulling geven. Bespreek met ons wat mogelijk is en hoe jij de ruimte graag ingericht ziet. Wij zorgen voor de perfecte inrichting van jouw topevenement. 

Vlotte bereikbaarheid

Met het op- en afrittencomplex in Wommelgem, ben je op een tiental minuutjes bij Pixel. Deze locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte begeeft zich in de straat. Er is een grote parking voorzien op 100m van de locatie. 

Waarom Pixel kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Een open, creatieve en lichte sfeer
  • Vele natuurlijke lichtinval door raampartijen
  • Modulaire zaal met veel mogelijkheden 
  • Piano voor een streepje heerlijke muziek

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in provincie Antwerpen
  • Wandelmogelijkheden in groene omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?