Pop Up Winterfair Boom

Voor je personeelsfeest of nieuwjaarsrecepie op zoek naar een unieke en belevingsvolle eventlocatie die makkelijk bereikbaar is? Maak dan kennis met Pop Up Winterfair Boom. Een prachtige eventlocatie in een gerenoveerde steenbakkerij centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De locatie wordt nu tijdelijk omgetoverd tot een magnifieke winterse setting. Creëer impact en wij garanderen je dat je genodigden nog lang zullen napraten over dit unieke decor!

Voor seminaries en evenementen tot 500 personen.

Pop Up Winterfair Boom wordt voor de 2e keer het schouwspel van een unieke evenementenlocatie die beschikbaar is van 4 januari tot 17 februari 2023. De magnifieke locatie “Den Oven”, een oude, gerenoveerde steenbakkerij te Boom, wordt dan omgetoverd tot een magnifieke, winterse setting.

Deze unieke evenementenlocatie is centraal gelegen tussen de A12 en de E19 en is dus vlot bereikbaar. De steenoven werd volledig opgeknapt, maar toch werden de authentieke delen bewaard om zo de ziel van het gebouw te behouden. De charmes zie je nog steeds terugkomen in het interieur en de uitstraling. De oude metrotegels en de houten parketvloer stralen een warme en unieke sfeer uit. Vanaf 24 november tot 31 januari kan je hier met je collega’s of klanten exclusief genieten van een uniek decor. Met de nadruk op beleving.

Een korte sneakpreview: Een gigantische “oude” bibliotheek gevuld met meer dan 1500 vintage valiezen, oude kroonlusters en grote, ronde tafels, een chique oude trap, … Kortom, een echt “harry-potter-feeling”. Een toog van 5m hoog en 12m breed, volledig gevuld met brandhout & sfeerverlichting. In het midden vind je een gigantische tv waar een open haard zal afspelen, of eventueel presentaties kunnen getoond worden. Groene oases met als pronkstuk een boom van 6m hoog, met hieronder gezellige lounge-hoekjes. Ambachtelijke eiken tafels met luxe, floeren stoelen & flouren barkrukken. Een volledige muur vol met 150 werkende lampenradio’s.

Vanuit de zaal heb je directe doorgang naar de tuin waarin de authentieke, gerenoveerde industriële schoorsteen staat. Bij mooi weer kan je er genieten van je aperitief, receptie of pauze.

Ideaal voor een zittend diner of productvoorstelling tot 300 personen, max. 500 personen met aangepaste sta-tafels . Om jou de volle 100% aandacht te geven die je verdient, voorzien we enkele exclusiviteit. We nemen nooit meer dan één evenement tegelijk aan. Zo staat de tuin altijd tot je beschikking. Ook zijn er de nodige faciliteiten om mindervalide personen te laten genieten van het feest.

Dit maakt Pop Up Winterfair Boom dé perfecte locatie voor al je bedrijfsactiviteiten. Van seminaries en vergaderingen tot grote bedrijfsfeesten

Vlotte bereikbaarheid

Met afrit 9 Boom op enkele kilometers ben je in geen tijd ter plaatse. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op een kleine 10 minuten wandelafstand. Den Oven bevat reeds verschillende parkeerplaatsen, indien het over grootschalige evenementen gaat, voorzien wij extra parking op wandelafstand.

Waarom Pop Up Winterfair Boom kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvol en authentieke omkadering
  • State of the art AV
  • Plug & Play setting 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbaar en centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel
  • Ruime private parking voorzien
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?