The Barn By The River Lier

Waar de rivier ‘De Nete’ en het kanaal samenvloeien… Deze hoeve, en voormalig klooster, werd omgetoverd tot een prachtige vergader- en eventlocatie. Een rustieke parel te midden een groene oase die jou en jouw team volledig tot rust laat komen. De schuur en de tuin, met het prachtige interieur, bieden een unieke look en feel aan jouw bedrijfsfotoshoot!

Voor vergaderingen of bedrijfsevents tot 60 personen

Hier kan je in alle rust vertoeven. In de schuur houd je een event, tot 60 personen, in een lichtrijke ruimte met houten en bakstenen elementen. De rustieke look en het authentieke meubilair maken deze schuur een unieke omgeving. De tuin omgeeft het gebouw volledig, je kan hier daarom ook buiten vergaderen in alle rust.

Tip: Zin in een leuke energizer? Neem je sportieve kledij mee en volg een work-out of yoga workshop.  

Tip: Wandelend vergaderen is the new best thing! Je kan hier langsheen het water al jouw ideeën laten vloeien. Gewoonweg een wandeling tijdens de pauze, dit kan zeker!

Voormalig klooster 

De geschiedenis van de hoeve gaat reeds enkele eeuwen terug. In 1230 dook er op deze locatie een cisterciënzerinnenklooster op. Na een tiental jaar verhuisden de zusters naar een nieuwe locatie en werd het, wellicht in houtbouw gemaakt, klooster een hoeve die deel uitmaakte van de abdij van Nazareth. De huidige gebouwen dateren uit 1923. Het klooster was een ware inspiratiebron voor de recente renovatie van de hoeve.

Vlot bereikbare locatie

Met de ring rond Lier op minder dan 10 minuten en een bushalte op een kleine wandelafstand, ben je meteen ter plaatse. De locatie biedt een 15-tal parkeerplaatsen. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom The Barn By The River kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Schuur met rustieke look & feel
  • Buiten vergaderen in groene oase
  • Locatie naast de het water
  • Parkeermogelijkheid voor 15 wagens

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?