The Barn Brasschaat

The Barn in Brasschaat is een unieke erfgoedlocatie. In 2021 werd dit voormalige, 100 jaar oude boerderijcomplex opgefrist en omgetoverd tot een unieke plaats voor allerei evenementen en activiteiten. Daarnaast kan je in het agrarisch kader overnachten of kamperen in luxueuze setting, d.m.v. een glamping experience.

Voor evenementen tot 1000 personen

Bij The Barn kom je terecht op een rustgevend stukje grond in Brasschaat, de ideale locatie voor jouw evenement tot 1000 personen.

De oude koeienstal van 500 m2 werd ingericht met velerlei rustieke houten en kleurrijke meubelen. De ruimte wordt afgewerkt met leuke snuisterijen, lusters, een oude rode traktor, verschillende plantensoorten, etc. Samen maken ze van deze ruimte een prachtig geheel.

Op het terrein bevindt zich een tweede schuur met open zijwanden. Deze kan onderdak bieden tijdens regenval of schaduw tijdens een zonnige dag.

Verder is er de mogelijkheid om er te overnachten of beter te kamperen. Op verschillende plaatsen rondom de schuur werden er glamping tenten geplaatst. Boost je evenement door verblijven in een luxueuze tent te midden een oase van groen akkerland.

Vlot bereikbare locatie

The Barn is gelegen op minder dan 1 km van de dichtstbijzijnde afslag, zijnde afslag 4 Sint-Job-in-‘t-Goor (E19). Het tramstation is gelegen op 10 minuten wandelafstand. Parkeren kan op locatie. Indien nodig kan een extra veld voorzien worden voor parkeergelegenheid.

Waarom The Barn kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Rustiek ingerichte voormalige koeienstal
  • Bijkomende schuur met open zijwanden
  • Prachtige erfoedlocatie te midden akkerland 
  • Overnachtingsmogelijkheid (glamping)

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in provincie Antwerpen
  • Wandelmogelijkheden in groene omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?