The Iluigi Experience Antwerpen

In de Orgelstraat in Antwerpen kan je in dit pittoresk winkeltje achteraan het pand discreet vergaderen tot 6 personen. Flipchart en beamer kunnen voorzien worden. Je bent er omgeven door leuke snuisterijen en overheerlijke Italiaanse producten. Deze centraal gelegen locatie in de stad is een ideale start voor een prachtige stadswandeling. 

Voor vergaderingen tot 6 personen

In hartje Antwerpen kan je terecht in onze pittoreske Italiaanse concept store voor een discrete vergadering tot 6 personen. Achteraan het pand bevindt zich een grote houten tafel in een ruimte die afgesloten kan worden om de rust tijdens jouw meeting te bewaren. Op aanvraag kunnen flipchart en beamer voorzien worden.

The Iluigi Experience is gelegen in de Orgelstraat, vlakbij het bruisend Theaterplein en de Meir. Centraal gelegen in de stad, is dit een ideale locatie als begin voor een kleine stadswandeling.

Iluigi

Met een authentieke passie voor de Italiaanse cultuur brachten Silvie en Carl hun eigen olijfoliemerk ‘Iluigi’ tot leven. Ondertussen is Iluigi meer dan alleen olijfolie, het is een stevige knipoog naar artisanale lokale producten. Overheerlijke kruidenmixes, authentieke tricolore pasta’s, verse focaccia’s, olijfolie ijs in 5 verschillende smaken… dit alles en nog meer kan je vinden bij Iluigi. 

Alle artisanale ingrediënten, de Italiaanse gezelligheid, sfeer en huiselijkheid hebben Silvie en Carl op één plek gebundeld. Zo geven ze iedereen een inkijk in hun Iluigi verhaal. In co-creatie met enkele bezielde ondernemer met dezelfde gedrevenheid en passie om hun verhaal extra body te geven, onstond The Iluigi Experience. 

Vlotte bereikbaarheid

Waarom The Iluigi Experience kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Pittoreske concept store als vergaderlocatie
  • Authentiek verhaal als ideale gespreksstarter
  • Italiaanse catering binnen handbereik

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Startpunt van een prachtige stadswandeling
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?