Klein Toscane Lubbeek

Op zoek naar een inspirerende locatie voor al jouw vergaderingen, teambuildings, seminaries of brainstormsessies en dit in een groene omgeving? Welkom in Klein Toscane in Lubbeek! Deze multifunctionele evenementenlocatie is een echt pareltje. De groene omgeving, het prachtige interieur en de warme gezellige sfeer tillen jouw vergaderingen naar een hoger niveau. 

Voor vergaderingen en seminaries tot 10 personen

Inspirerende hoeve

Klein Toscane is een volledig gerenoveerde hoeve in Linden (Lubbeek). Deze inspirerende seminarielocatie werd in 2020 volledig heropgebouwd met de oude materialen van de oorspronkelijke hoeven van begin vorige eeuw die vroeger op dezelfde plek stond. Deze authentieke materialen zorgen voor een huiselijke en warme sfeer. Binnenin is de hoeve stijlvol en inspirerend ingericht. Je treft verschillende exclusieve materialen in het stijlvolle design aan. De hoeve is strak ingericht, maar met een huiselijke touch. Zo kan je volledig herbronnen en voel je je onmiddellijk thuis vanaf de moment je de prachtige hoeve binnenstapt. 

360°-view 

Deze unieke, exclusieve locatie bevindt zich temidden van de natuur. Helemaal tussen de Weilanden, ver weg van alles. Het 360° zicht op de omgeving en het uitzicht op de glooiende velden met schapen geven je het gevoel dat je midden op een hoeve in Toscane staat. Je bent werkelijk opgeslorpt in een andere wereld, ver weg van je beslommeringen. Klein Toscane geeft je een instant vakantiegevoel. Op die manier inspireert de omgeving jou en je collega’s zodat de creatieve ideeën als het ware vanzelf beginnen vloeien. 

De combinatie van dit stijlvolle interieur en de inspirerende groene locatie zorgen voor een wow-factor. De grote ramen in de keuken geven een 360°-zicht en vooral veel natuurlijk daglicht, wat een open omgeving creëert. De minimalistische stijl in combinatie met het hout straalt een gevoel van rust uit. Dit maakt van de keuken de ideale plek om tussen de vergaderingen door te vertoeven en te ontspannen met een welverdiende koffie. Ook in de gezellig ingerichte zithoek kan je comfortabel met 10 personen vertoeven. De locatie heeft een volledig ingerichte vergaderruimte voorzien van alle technologische benodigdheden om jouw vergadering zo aangenaam mogelijk te maken. De ruimte bevat een groot scherm, internetaansluiting, flipchart en laptopstatafel. Om het helemaal af te maken heeft Klein Toscane nog een extra zit-en vergaderruimte zodat jij en je teams in kleinere groepen kunnen werken. Maak gebruik van de verschillende break-outrooms voor jouw brainstormsessies in kleinere groepen of 1 op 1 besprekingen. 

Volledig ontspannen

Als extra troef bevindt zich op de locatie een sauna en een zwembad. Neem als pauze een verfrissende duik in het zwembad of geniet van een ontspannende sauna-sessie. Je zal zien dat na de break jij en je team weer volledig zijn opgeladen om zich terug 200% te kunnen geven. 

Net dat tikkeltje meer

Cohesie binnen het team is een belangrijke troef. Het zorgt voor betere communicatie, vertrouwen en binding binnen het bedrijf. Sluit de vergaderdag af met een overheerlijke BBQ of receptie in de tuin. Zo creëer je de ideale combinatie van werk en ontspanning om zo jouw bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Bereikbaarheid

De Hoeve bevindt zich in Linden (Lubbeek) en is vlot te bereiken via de snelweg Leuven Hasselt (10 min van de afrit). Parkeren is mogelijk op de parkingplaatsen voor de hoeve. 

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Klein Toscane kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Verschillende break-outrooms 
  • Stijlvol en inspirerend interieur
  • Alle technische benodigdheden voorzien

Nog wat extra troeven

  • 360°-view
  • Volledig herbronnen
  • Sauna & zwembad

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.