Innov Heeze

Innov in Heeze, Nederland, is een creatieve vergaderspace voor 12 personen. Hier vind je een grote ruimte terug met velerlei snuisterijen die het creatieve proces eleveren en 3 kleinere, kleurrijke break-out rooms. Comfort staat hier op 1. Losstaande stoelen laten je toe de ruimte te herschikken naar wens. Daarnaast kan je de sfeer naar jouw hand zetten door het licht correct af te stemmen. 

Voor vergaderingen tot 12 personen

Innov is een innovatieve ruimte voor 12 personen met allerlei professionele gadgets die het creatieve proces bevorderen. Denk aan een glazen, beschrijfbare brainstormwand, interactieve beamer en goede geluidsinstallatie. Ook vind je er 3 creatiekamers met ieder een eigen inrichting. 

Bij Innov staat jouw comfort op 1. Doordat het meubilair gemakkelijk verplaatsbaar is, bepaal je zelf de opstelling. Daarnaast pas je gemakkelijk de sfeer aan door de kleur en sterkte van het licht te veranderen. 

Parel van Brabant

Heeze wordt vanwege de vele natuur, waaronder de Herbertusbossen en de Stabrechtse Heide, de Parel van Brabant genoemd. De variërende landschappen, als heide, naaldbossen, akkerlandschap… maken van Heeze een ideale locatie om gezellig te wandelen. 

Tip: Reeds gehoord van wandelend vergaderen? Wij zorgen voor een wandelcoach die jouw vergadering begeleidt tijdens je wandeling. 

Vlot bereikbare locatie

Innov is gelegen op een kleine 10 minuten van de snelweg en op 650m van de dichtsbijzijnde bushalte. Je kan je wagen parkeren op locatie. 

Waarom Innov kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote zaal met creatieve brainstormwanden
  • 3 kleine creatieruimtes met eigen inrichting
  • Comfort en sfeer staan er op 1 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Noord-Brabant
  • Wandelmogelijkheden in natuurlijke omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?