Music Loft Amstelveen

Music Loft in Amstelveen is een moderne loft ingericht met velerlei muzikale elementen: een unieke DJ booth, een collectie vinyl platen… De loft biedt 2 creatieve vergaderruimtes die je flexibel kan inrichten. Vertoef naar het knusse dakterras om tijdens een zonnige middagpauze te genieten van een hapje en een drankje. 

Voor vergaderingen tot 20 personen

Deze muzikale loft biedt 2 ruimtes ingericht met velerlei creatieve panelen, als whitboards, prikborden, krijtborden, etc. De nodige vergaderfaciltiteiten zijn hier ook aanwezig. Beide ruimtes kan je flexibel inrichten naar wens. Een theateropstelling of liever vergaderen in U-vorm, alles is hier mogelijk. 

In deze loft geniet u van een comfortabele tijd. Een kleine ontvangsthoek met statafels, een knusse zithoek met leren fauteuils aan de openhaard of gezellige zitjes op het zonnig dakterras… bij Music Loft in Amstelveen vergader je in alle rust. 

Tip: Maak gebruik van de unieke DJ booth om ouderwetse plaatjes te draaien die jouw team dichter bij elkaar brengen.

Vlot bereikbare locatie

Op minder dan 5 minuten van afslag 5 Amstelveen-Stadshart en op een kwartiertje wandelafstand van het dichtsbijzijnde busstation ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan op locatie.

Waarom Music Loft kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 2 creatieve en ruime vergaderruimtes
  • Unieke DJ booth met vinyl platen
  • Openhaard met knusse fauteuils 
  • Zonnig dakterras met comfortabele zitjes

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Noord-Holland
  • Parkeermogelijkheden op locatie
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?