Groen Geweld Lokeren

Dit landhuis in Lokeren is een exclusieve multifunctionele locatie. Vergaderingen, kleine bedrijfsfeesten, teambuildings… dat kan hier allemaal! Je kan er rustig vergaderen met alle faciliteiten voorhanden, als beamer, scherm, wifi en professionele geluidsinstallatie. Er even tussenuit? Maak gebruik van de petanquebaan als unieke energizer. 

Voor vergaderingen of bedrijfsevents tot 35 personen

Groen Geweld bestaat uit een landhuis, een prachtige tuin met zwemvijver en karaktervolle poolhouse, met vele houten elementen, die samen plaats bieden voor verschillende type zakelijke events tot 35 personen. 

De poolhouse heeft een overdekte buitenbar met barstoelen. Daarnaast kan er geopteerd worden voor rustieke boomstammen statafels voor jouw staand event. 

Natuurlijk geen geslaagde meeting zonder uitstekende audio- visuele ondersteuning. Op locatie vind je daarom beamer en scherm, professionele wifi en multimedia installatie.

Tip: Er even tussenuit? Maak gebruik van de petanquebaan als unieke energizer. 

Lokeren

Groen Geweld ligt ten westen van de stadskern. Je kan deze dan ook op een kleine 10 minuten bereiken met de auto. Het centrum bruist van de leuke activiteiten: restaurants en terrasjes, een bezoekje aan het stadsmuseum of de molen, leuke winkeltjes of een boottripje op de Durme die de stadskern doorkruist. 

Aan de oostelijke kant van het centrum bevindt zich natuurreservaat ‘Molsbroek’. Het landschap omvat o.a. moeras, broekbos, rivierduintjes, rietvelden en vochtige graslanden. Het domein wordt omringd door een 4,5 km lange verharde wandeldijk. Je kan Molsbroek makkelijk bereiken met de wagen om er daarna een prachtige wandeling te maken.

Tip: Zin in wandelend vergaderen? Wij voorzien jouw team van een uitstekende service en wandelcoach om je meeting te begeleiden. 

Vlot bereikbare locatie

Met op 5 km van de afrit E17 op de grens tussen Lokeren en Beervelde en een bushalte op 2 minuten wandelafstand, ben je ‘in no time’ ter plaatse. Op locatie is ruime parkeergelegenheid voorzien. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Groen Geweld kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Orangerie als ideale vergaderruimte
  • Poolhouse met buitenbar en zwemvijver
  • Uitstekende audiovisuele ondersteuning
  • Petanquebaan als unieke energizer
  • Ruime parkeermogelijkheden op locatie

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Oost-Vlaanderen
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Stadskern op een kleine 10 minuten rijden
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?