Het Pakhuis Dendermonde

In de driehoek Antwerpen – Brussel – Gent vind je deze prachtig gerenoveerde negentiende-eeuwse fabriekshal in hartje Oost-Vlaanderen.
Waar vroeger olie- en zuivelproducten van de band rolden, kan je nu terecht voor al je bedrijfsevenementen, recepties,
seminaries, productlanceringen, netwerkingavonden en nog zo veel meer. 

Voor events tot 1000 personen.

De geschiedenis van de fabrieksgebouwen gaat terug tot het jaar 1894 waarin fabriek “De Bruyn” werd opgericht als “Usine Saint-Antoine”. De oudste fabrieksgebouwen vertonen vandaag nog typische kenmerken van laat 19de-eeuwse bakstenen fabrieksarchitectuur met industriële vensters en ijzeren dakspanten. Nostalgie & beleving ten top!

Doorheen de jaren werd de fabriek verschillende malen vergroot en vernieuwd. Oorspronkelijk werden er allerhande plantaardige oliën verwerkt tot margarine. Midden de twintigste eeuw stond het fabrieksterrein bekend als de OLA ijsfabriek. Heel wat ijsjes die nu wereldberoemd zijn, werden hier destijds ontwikkeld. We kennen allemaal het bekende raketijsje, de Magnum of de Cornetto.

In 1986 werd het fabrieksterrein deels verkocht, waarna de lokale productie uiteindelijk volledig afsloot in 1999. Sindsdien werd een groot deel van de oude fabrieksgebouwen met de grond gelijk gemaakt. Gelukkig bleven enkele prachtige gebouwen gespaard waarin wij je graag verwelkomen voor al je bedrijfsevenementen.

Door de grote, open ruimte is het eveneens mogelijk je bedrijfsevent van foodtrucks te voorzien. De ruimte is liefst 15 meter hoog en biedt op productioneel vlak dan ook heel wat mogelijkheden. We advisteren je graag rond de mogelijkheden op deze multifunctionele eventlocatie.

Als extraatje kan je op het fabrieksterrein heerlijk brainstormen of vergaderen in een volledig afgezonderde gerenoveerde hoeve. Deze accomodatie biedt tevens 9 kamers voor overnachting.

Bereikbaarheid

De locatie is makkelijk te bereiken en ligt om amper 10 min. rijden van de afrit Zele op de E17. Tevens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie is voorzien van een ruime private parking.

Waarom Het Pakhuis Dendermonde kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Unieke industriële omkadering
  • Authenticiteit & nostalgie ten top
  • multi-functionele eventlocatie

Nog wat extra troeven

  • Afzonderlijke vergaderruimte
  • Uniek kader, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?