Rock And Roll Gent

Achter de oude trapgevel van dit historische pand uit de 15e eeuw schuilt een inspirerende eventlocatie. De unieke rock and roll look & feel geeft een boost aan je creativiteit en inspiratie tijdens jouw vergadering. Binnenshuis vind je verschillende ruimtes en hoekjes om te vertoeven. Houd een fris pauzemoment op het gezellig dakterras. 

Voor vergaderingen tot 16 personen

In dit gerenoveerd 15e eeuws pand, gelegen in de Gentse Waterwijk, vind je op de gelijkvloers de meeting ruimte en de bureau terug. Op het bovenverdiep kan je gebruik maken van de leefruimte en de open keuken als ideale break-out rooms. Deze hippe werkplaats is een out-of-the-box vergaderlocatie voor echte creatievelingen! Je vindt er in het interieur een prachtige samenloop terug van botanische sferen, rustieke houten looks en marmeren hinten.

Tip: Maak tijdens je middagpauze een mooie wandeling langs de Leie of in het nabijzijnd Baudelopark. 

Tip: Zin in een heerlijke apero bij zonsondergang over de stad? Maak deze prachtige moment mee op het knusse dakterras. 

Femke Vandevelde

Oprichtster Femke Vandevelde opende deze coworking en eventlocatie uit eigen inspiratie die ze opdeed als foodjournaliste. Een unieke werkruimte creëren voor creativo’s was voor haar een must! Met een diepgewortelde passie voor eten werd ze hoofdredacteur van horecavakblad VENUEZ en schrijft ze recenties voor o.a. De Morgen Magazine.

Vlotte bereikbaarheid

Met de John F. Kennedylaan op kleine afstand en station Gent Sint-Jacobs op minder dan 5 minuten, ben je in geen tijd ter plaatse. Parkeren kan in de omliggende straten of de ondergrondse centrumparking aan de Vrijdagsmarkt. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Rock And Roll kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Uniek interieur als bron van inspiratie
  • Break-out ruimtes om te vertoeven 
  • Dakterras voor heerlijke apero

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Oost-Vlaanderen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 80 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

Sociale Media

Jouw privacy

Voorwaarden

Zin in cookies?