De koffiefabriek Grimbergen

Bijna 35 jaar lang, tussen 1973 tot 2017, bevonden zich hier de productiehallen en kantoren van koffiegigant Douwe Egberts. De site van 6,5 hectare werd – met respect voor de activiteiten van weleer- omgetoverd tot een duurzame en multifunctionele meeting- en eventlocatie. Vele elementen van de oorspronkelijke kofiefabriek zijn hierbij bewaard gebleven. En dat voel je instant wanneer je hier binnen wandelt! 

De koffiefabriek is multi inzetbaar. Van een meeting of brainstorm en petit comité tot een walking diner, receptie, bedrijfsfeest of productvoorstelling tot 250 personen, het kan allemaal! In de 16 afzonderlijke vergader- en eventruimtes, het centrale binnenplein en de vele terrassen is er een plaatsje voor elk event.

Voor meetings en events tot 250 personen.

Wie hier enkele jaren geleden voorbijreed werd getrakteerd op de geur van vers gebrande koffie. Aan het koffiebranden kwam eind 2017 definitief een einde. Bij het circulaire renovatieproject werden de gebouwen niet tegen de vlakte gehaald, maar kregen ze een nieuwe bestemming. De koffiefabriek laat teams samenkomen op tal van manieren. Want individueel werken doen we, in tegenstelling tot vroeger, meer en meer op afstand maar samenwerken doen we bewuster in het echt.

Met meer dan 16 meeting rooms en event gelegenheden is de koffiefabriek dé plek die je daar ten volle in ondersteunt. Bij het huren van een meetingroom kan je tevens gebruik maken van het centrale binnenplein, de koffiecorner en de eetkantine. Elke meetingroom is voorzien van een LED screen en aanpalend terras.

De grootste meetingroom heeft een capaciteit van 100 personen met aanpalend een eetkantine en een ruime brainstormcorner. Afhankelijk van je doelstelling zijn meerdere combi’s mogelijk. Al dan niet deels of in volledige exclusiviteit. We adviseren je graag rond de combi mogelijkheden op deze prachtige site!

Benieuwd naar de full story?
We geven je graag een rondleiding doorheen de fabriek.

Bereikbaarheid

De locatie is uitermate strategisch gelegen in de oksel van de ring rond Brussel en de A12 en zeer vlot bereikbaar. Dankzij de bushalte vlak voor de deur is de site ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets, dankzij de aansluiting op de fietssnelweg langs de A12.

Waarom De Koffiefabriek Grimbergen kiezen als meeting- of eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Nostalgische locatie van 6,5 ha
  • Vergaderfaciliteiten & hedendaags comfort.
  • 16 meeting, seminarie- en eventrooms

Nog wat extra troeven

  • Privacy én gedeelde workspaces OF full exclusivity
  • In de oksel van de Brusselse Ring
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?