Loungy Leuven

Dit modern ingericht huis is een out-of-the-box locatie voor jouw business meeting. Deze open ruimte is volledig ter beschikking voor jou en jouw collega’s of klanten. Even loungen in de zetels, productief vergaderen aan de lange tafel, een koffietje klaarmaken in de keuken of op een mooie dag even liggen in de tuinstoelen… dat kan bij Loungy in Leuven!

Voor vergaderingen tot 14 personen

Bij Loungy heb je een grote open ruimte voor jouw beschikking tijdens je meeting. De ruimte is modern ingericht met grote lounge zetel, open keuken en lange vergadertafel. De ruimte wordt rijkelijk belicht door de grote raampartijen. Deze kijken uit op de stadstuin die royaal is beplant. Je kan buiten op het dek vertoeven in de tuinstoelen tijdens een mooie, warme dag. 

Tip: Laat onze chef een ideale lunch of diner klaarmaken in de open keuken. Wij zorgen voor een verrukkelijke maaltijd!

Bierhoofdstad van België

Leuven heeft de bijnaam ‘Bierhoofdstad van België’. Deze naam is gebaseerd op een tweetal elementen: de aanwezigheid van de Artois-brouwerij en de vele studenten die in Leuven studeren aan de KU Leuven of andere scholen. Het bier vloeit rijkelijk binnen het studentenleven.

Daarnaast kan je in Leuven heerlijk winkelen, genieten van heerlijke spijzen en dranken, fietstochten maken of de bezienswaardigheden van de stad ontdekken.

Tip:  Breng een bezoekje aan de Artois-brouwerij als unieke team- building en proef van wat heerlijks de stad en ons Belgenland te bieden heeft. 

Vlot bereikbare locatie

Met de ring rond Leuven op minder dan 500 meter en Leuven station op een 10-tal minuten wandelafstand, ben je vlot ter plaatse. Parkeren kan in de straten voor max. 2 uur en in de ondergrondse parking Remy, op 2-tal minuten wandelafstand, die 24/24 open is. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Loungy kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Moderne open ruimte met veel lichtinval
  • Ruime stadstuin voor een frisse neus 
  • Stadskern Leuven op wandelafstand 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • Prachtig Leuven voor stadswandelingen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?