Modern Style Keerbergen

Op zoek naar een stijlvolle, moderne vergaderlocatie voor jouw bedrijf? Kies dan voor Modern Style in Keerbergen. Deze out-of-the-box locatie is modieus ingericht, biedt veel lichtinval en is uitgerust met de nieuwste vergadermaterialen. Zin in een apero om je werkdag af te sluiten? Dit kan op het mooie, ruime terras. Ons team staat klaar voor jou!

Voor vergaderingen tot 16 personen

De ruime heldere ruimte is strak en modern ingericht en geeft toch een huiselijke sfeer. Strakke witte muren, modieuze bruine en zwarte lederen stoelen en een stijlvolle gietijzeren trap als eye-catcher, … deze combi inspireert en nodigt uit om creatief aan de slag te gaan  De grote raampartijen creëren een natuurlijke lichtinval die bevorderlijk is voor de concentratie.

Om je vergadering vlot en efficient te laten verlopen, kan je gebruik maken van Airtime, een draadloos streamingsysteem en een professionele geluidsinstallatie. Ben je visueel ingesteld? Je kan tevens gebruik maken van een whiteboard en flipchart.

Tip: Schijnt het zonnetje? Ventileer en vergroot de ruimte en open de grote schuiframen die uitkijken op het mooie teras.

Daar waar de wieken draaien

Modern Style is gelegen in de Molenstraat in Keerbergen. Even verderop vind je de dorpsmolen waarnaar de straat vernoemd is. De locatie is gelegen in een rustige omgeving en ook op het terras kan je heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Tip: Je kan van maandag tot vrijdag een bezoekje brengen aan de molen. Integreer dit als een ontspannende teambuilding activitiet.

Vlotte bereikbaarheid

Met afrit Zemst of Mechelen-Noord op 15 minuten, een bushalte op ongeveer 10 minuten wandelafstand en een luchthaven op 25 minuten, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Er is parking voorzien voor een 7-tal wagens. Je kan tevens parkeren in de omliggende straten.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Modern Style kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Moderne inrichting met natuurlijke lichtinval
  • Airtime, wifi, flipchart en whiteboard aanwezig
  • Kleine keuken met volledige keukenuitrusting
  • Terras om te herbronnen

Nog wat extra troeven

  • Wandelmogelijkheden in de buurt
  • Bezoekje aan de dorpsmolen als teambuilding
  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.