Rebuild Wambeek

Deze moderne vergaderlocatie is gelegen in de schaduw van de kerktoren van het charmante Wambeek. De plenaire ruimte, de buitenkeuken met bar en de uitgestrekte tuin bieden je veel vergadermogelijkheden.  Geniet na een intense werkdag van een heerlijke barbeque met je collega’s omgeven door groen. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 70 personen

De meetingruimte heeft een stijlvol interieur met zwarte stalen ramen en een donkere gietvloer. De witte muren en natuurlijke lichtinval zorgen voor een ruimtelijk gevoel en de houten gewelven geven een warm huiselijk gevoel. Alle hedendaagse vergaderfaciliteiten zijn voorzien: flatscreen, Sonos en wifi.

Buiten vind je een overdekte bar, met uitzicht op de uitgestrekte groene tuin, die uitnodigt tot een gezellige apéro tijdens een mooie lente- of zomerdag. De praktisch ingerichte buitenkeuken nodigt uit om je collega’s culinair te verwennen na een intensieve werkdag. 

Bij hoge temperaturen wordt de sfeervolle stretchtent opgesteld zodat een druppeltje regen geen roet in het eten gooit tijdens je barbeque of walking diner. 

Tip: Zin in een originele teambuilding? Toer met authentieke 2PK’s door het Pajottenland voor een unieke beleving. 

Pol De Mont

Op een minuutje wandelen kom je aan de kerk van Wambeek, dit is meteen het startpunt van het Pol De Mont wandelpad. Geniet van een streepje geschiedenis tijdens een wandeling in deze landelijke omgeving. 

Vlotte bereikbaarheid

Met de ring rond Brussel op minder dan 15 minuten en een bushalte op een kleine wandelafstand, ben je meteen op locatie. Parkeren is mogelijk op locatie. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Rebuild kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote, moderne zaal met veel lichtinval
  • Terras met buitenkeuken en bar 
  • Grote tuin met evenetueel stretchtent
  • Flatscreen en draadloze geluidsintstallatie 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?