Sunet Beach Ruisbroek

Sunset Beach Ruisbroek geeft je een instant vakantiegevoel. Met zicht op het zeekanaal kan je hier binnen én buiten heerlijk vertoeven. Van op de 1e rij kan je genieten van een fantastische skyline en ondergaande zon. Af en toe zie je een boot passeren, dat heeft wel iets.

Seminarathome host jouw geprivatiseerd B2B event in dit unieke kader.

Een seminarie, teambuiding, workshop, personeelsfeest, receptie of netwerkevent,.. Deze locatie biedt tal van mogelijkheden. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader!

Voor events tot 200 personen

Dit unieke optrekje met zicht op het Zeekanaal in Ruisbroek werd enkele jaren volledig vernieuwd. Om zowel winter als zomer optimaal te kunnen genieten, werd een sfeervolle overkapping voor het terras gemaakt. Het strand met sfeervolle lounges vlabkij het water, maken het plaatje compleet.

Dit ruwe pareltje beschikt over 3 binnenruimtes. De 2 pergola’s samen vormen een L en bieden een capaciteit aan 120 personen voor een walking diner of receptie. Voor een zittend diner mag je rekenen op 80 personen. Een productvoortelling, seminarie of presentatie gepland? Ook een plenaire opstelling voor 60 personen is perfect mogelijk. Wat deze ruimte zo uniek maakt? Tijdens de breaks of na de presentatie kunnen alle raampartijen open en wordt je qua ruimtelijk gevoel als het ware naar buiten getrokken. Nood aan een extra break-out room? Er is tevens een aparte ruimte voorzien met een capactiteit van 60 personen staand, 30 zittend en 40 in plenaire opstelling.

De stretchtent kan omgetoverd worden tot elk gewenst thema. Een receptie of presentatie tot 150 personen? In no time zorgen wij voor een professionele set-up.

Door de unieke ligging langsheen de Duvelroute kan je hier gelijk de dijk op en de omgeving per fiets of al wandelend gaan verkennen. Je gasten, collega’s of klantenrelaties een unieke entrée laten maken? We charteren een boot en creëren van bij het prille begin een unieke beleving. We adviseren je graag rond de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Sunset Beach Ruisbroek is makkelijk bereikbaar en ligt vlabij de op- en afrit van de E19 en de A12. Centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen is dit dé ideale uitvalsbasis voor jouw B2B event. Er is een private parking voorzien voor 100 wagens.

 

Waarom Sunset Beach Ruisbroek kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Panoramische skyline op de Zeedijk
  • Uniek moduleerbaar decor 
  • Instant vakantiebeleving

Nog wat extra troeven

  • Makkelijk bereikbaar en ruime private parking
  • Centraal gelegen
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?