Trendy Leuven

Trendy in Leuven is een architecturale schoonheid gelegen aan de ring van Leuven. Op deze locatie zijn meerdere zalen beschikbaar voor de organisatie van jouw vergadering. Met zicht op pittoresk park en een deeltje van de stad, is dit een one-of-a-kind locatie om naar te vertoeven. Maak een stadswandeling als ideale pauze! 

Voor vergaderingen en bedrijfsevenementen tot 40 personen

Deze hippe eventlocatie, van 4 verdiepen hoog, kan tot 100 personen huizen. Je hebt de mogelijkheid om in 3 zalen tot zo’n 40 personen te laten vergaderen. Daarbij kan de locatie ingericht worden naar jouw voorkeur. Diner of business meeting? Jij kiest! 

Vanuit de hangmat kan je door het raam kijken met uitzicht op het park. De rustige, stadse omgeving geeft een uniek gevoel aan een nog zeldzamere locatie.

Tip: Maak een wandeling naar en in het Leuvense historisch centrum dat niet ver vandaan ligt. 

Anders bouwen

Trendy in Leuven werd ontworpen door DMOA architecten. Hun visie: out-of-the-box denken en anders bouwen. Dit bureau verzorgde reeds vele architecturale parels, van eengezins- woningen tot stedelijke projecten als Trendy. Zo won DMOA in 2019 een Jo Crepain Award voor meest innovatieve architectenbureau!

Vlot bereikbaar

Gelegen vlak naast de ring van Leuven, ben je zowel met de auto als het openbaar vervoer in geen tijd op locatie! Je kan je wagen kwijt in de straat of op de openbare parking niet ver van de locatie. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Trendy kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 4 verdiepen met 3 zalen om naar te vertoeven
  • Beamer en bijhorende schermen aanwezig
  • Herbronnen d.m.v. leuke stadswandeling

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • Architectuur als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.