Villa Artistique Galmaarden

Deze villa in Galmaarden is een ideale locatie voor intieme groepen tot 15 personen die een rustige en aangename sfeer willen opzoeken om samen te vergaderen. Je hebt hier ook de mogelijkheid om teambuildings en workshops te organiseren, neem zeker eens een kijkje in ons aanbod. De villa biedt ook de mogelijkheid om te overnachten.

Voor vergaderingen tot 15 personen

Villa Artistique biedt vele vergadermogelijkheden. Je kan er vertoeven aan de langgerekte tafel in de exclusieve vergaderruimte op de zolderverdieping. Vergaderfaciliteiten als beamer, scherm, wifi en flipchart zijn hier aanwezig. In het salon kan je eveneens vergaderen aan een vergadertafel. De vele zithoekjes bieden je leuke break-out plaatsjes. In de eetkamer vind je een grote ronde tafel. Alle plaatsjes in de villa kunnen gebruikt worden als break-out ruimte. 

De villa is omgeven door een prachtig stukje groen. Je kan er dan ook rustig buiten vergaderen op het terras. Een gezellige picknick in de tuin is hier ook mogelijk. Verder dan de tuin bevindt zich een een rustiek park van circa 10 hectaren, een ideale locatie voor prachtige wandellingen! 

Tip: Zin in een meerdaagse vergadering? Blijf in de villa overnachten! Je kan er met een groep van  maximum 15 personen verblijven. 

De creatieve geest

In 1973 kwam deze villa in de handen van Bavo Cool. Als internationaal jurist en activist, nodige hij hier kunstenaars, voorvechters van mensenrechten, politici en milieuactivisten uit om te praten over tal van thema’s. Na zijn overlijden nam een van zijn dochters het eigendom over en maakte er een plaats van samenkomen van doorheen verscheidende kunstzinnige activiteiten. 

Vlot bereikbare locatie

Met de ring rond Brussel op 30 minuten rijden en een bushalte op een kleine 10 minuten wandelafstand, zijn jij en jouw team meteen ter plaatse. Er zijn parkeermogelijkheden op locatie. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Villa Artistique kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Rustieke villa met exclusieve vergaderruimte
  • Salon en eetkamer als extra break-out rooms
  • Mogelijkheid tot buiten vergaderen 
  • Omgeven door een grote tuin en park
  • Alle vergaderfaciliteiten zijn voorhanden

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • 10 hectaren park als ideale wandellocatie
  • Parkeermogelijkheid op locatie
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?