Woody Kortenberg

Deze charmante houten loft is één van onze toplocaties voor events tot 100 personen. Je kan er helemaal tot rust komen in de groene omgeving. De zaal kan omgetoverd worden tot kleinere compartimenten voor intiemere groepen. Voor ieder wat wils!

Voor bedrijfsevents tot 100 personen

Woody in Kortenberg is een magnifieke houten loft waar je vergaderingen, teamgatherings en bedrijfsevents tot 100 personen kan organiseren. De ruimte kan door middel van schotten en gordijnen kleiner gemaakt worden voor seminaries met kleinere groepen. Door het riante karakter van de zaal kan je qua decoratie alle kanten uit. Dit alles wordt aangevuld door de rijkelijke lichtinval die te danken is aan de grote dakramen en schuiframen. Zo heb je ook zicht op de rustieke groene omgeving.

Tip: Een frisse neus halen? In de landelijke omgeving kan je genieten van een heerlijke wandelen en herbronnen tussen de vers gemaaide velden. Een energieboost tijdens een productieve werkdag!

Charming chalet

Tijdens de winter waan je je hier in een chalet in de Oostenrijkse bergen! Deze hut is volledig gemaakt uit ecologisch en gerecycleerd hout, zonder enig spoor van plastieke materialen. Wanneer je buiten komt, wandel je in een prachtige wildernis van wilgentakken. Deze locatie is een sneeuwvlokje verwijderd van een ware chalet-beleving. Dat is pas one-of-a-kind!

Tip: Op zoek naar een locatie voor een gezellig kerstdiner of een sprankelende nieuwjaarsreceptie? Hier ben je bij het juiste adres! 

Vlot bereikbaar

Met het op- en afrittencomplex van Sterrebeek op 2 kilometer en een bushalte op 2 minuten wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstress, je kan je wagen vlotjes op de locatie parkeren.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Woody kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Ruime zaal met modulaire structuur
  • Raampartijen en natuurlijke lichtinval
  • Sanitair voorzien (4 toiletten)
  • Grote parking voorzien op locatie

Nog wat extra troeven

  • Wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Rolstoeltoegankelijke locatie 
  • Grote culinaire keuken in wijnhoeve
  • Vlot bereikbare locatie in Vlaams-Brabant
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?