Online events

In verbinding blijven met je doelpubliek

Online inspireren, communiceren en connecteren

Velen werken al een tijdje van thuis uit en missen het groepsgevoel, het gevoel van samenhorigheid, verbinding en connectie. Kennisdeling met collega’s, klanten, stakeholders en nieuwe leads steunt op interactie, en interactie werkt verbindend.

Via online events zorgen we ervoor dat niet alleen fysieke deelnemers aan een meeting of event kunnen participeren, maar ook deelnemers vanuit hun ‘home office’ vragen kunnen stellen aan sprekers of panels. En ook dat sprekers of collega’s vanop locatie kunnen presenteren en interageren. We bepalen samen met jou welk type online event je wil organiseren en welke interactie opties hierbij aansluiten.

 

Meer bezoekers op je online event

Ervaring leert ons dat je door het online aanbieden van je meeting of  event (zowel live als uitgesteld) een groter, breder en zelfs compleet nieuw publiek bereikt. Potentële klanten, medewerkers of geïnteresseerden die zich bijvoorbeeld niet meteen kunnen verplaatsen maar heel wat interesse hebben in je aanbod maken voortaan deel uit van je doelgroep.

Seminar At Home biedt een professioneel platform tot 500 deelnemers. We zorgen voor de volledige technische ondersteuning, adviseren je met een structureel stappenplan en tal van creatieve concepten zodat jouw online event een gegarandeerd succes wordt.

 

Een succesvol online event is maatwerk!

Online events zijn een blijver. Seminar At Home biedt locaties voor meetings en events van 5 tot 2500 personen. Met onze digitale opnametechnologie en live streaming kan je publiek makkelijk meevolgen van thuis of van op kantoor.

Haal alles uit je online event!

Seminar At Home biedt 50 inspirerende en unieke locaties om van jouw meeting of event een succes te maken!
Beperk het aantal fysiek aanwezigen en connecteer virtueel met je ganse team of onderneming.

Ons commitment: 100% Corona proof en een professionele technische ondersteuning.

Onder de ruime noemer Online Events bieden we 3 verschillende types aan,
elk met hun eigen doel en techniek, maar steeds op maat van je noden en wensen.

Online inspireren

Wil je je doelgroep inspireren, dan doe je er goed aan te kiezen voor de optie ‘Online inspireren’. We zorgen voor een perfecte, evenementiële omkadering die aansluit bij jouw boodschap. ‘Online inspireren’ is geschikt voor inspirerende keynote sprekers of belevingsgerichte presentaties

Tijdens een inspirerende keynote kan je interactieve online sessies opzetten tussen het publiek en de sprekers. Perfect te volgden op kantoor of van thuis uit.

Tijdens een  belevingsgerichte presentatie kan je via livestream met 500 mensen connecteren via ons professioneel platform. Hierdoor kan je een ruimere en deels nieuwe doelgroep bereiken.

Meer inspiratie?

Online communiceren

Ben je op zoek naar een manier om een nieuw product in de kijker te zetten? Of diensten op een performante manier aan een specifiek marktsegment voor te stellen? We brengen alles in beeld en brengen jouw boodschap meteen tot bij je doelgroep. ‘Online communiceren’ is geschikt voor productlanceringen, dealermeetings, rebranding, demonstraties…

Als alternatief voor een beurs kan je een live stream inspiratiedag in het leven roepen. Zo kan je productcommunicatie op een belevingsvolle manier combineren met inspirerende keynotes.

Als volwaardig alternatief voor een fysieke meeting kan je online meetings en brainstorms in het leven roepen, gericht op jouw doelpubliek. Je doelpubliek wordt geïnformeerd en bijgepraat, en je geeft hen ook de mogelijkheid om vragen te stellen rond het vernieuwde product- en dienstenaabod. 

Captatie voor interne communicatie

Het succes van een onderneming is mede afhankelijk van de kwaliteit van de interne communicatie. Blijven communiceren met je medewerkers is essentieel. Video is hierbij het perfecte middel om je boodschap bij je medewerkers te krijgen. Dé vraag is: Wat is het doel? Betrekken, verbeteren, verbinden… en dus de meest geschikte vorm voor mijn videoboodschap (how-to video, interview, portret, aftermovie, teaser…). 

Meer inspiratie?

Online connecteren

Efficiënt met collega’s en teams in binnen- en buitenland connecteren? We brengen alle betrokkenen vanuit verschillende locaties online samen en zorgen voor een vlotte, interactieve verbinding. ‘Online connecteren’ is geschikt voor de online organisatie van algemene vergaderingen, een raad van bestuur, teammeetings, community building…

Wil je als bedrijfsleider of woordvoerder je verhaal delen over een nieuwe bedrijfsaanpak? Via een online meeting kan je connecteren met je doelpubliek en ervaringen uitwisselen tijdens een Q&A gesprek.

Voor een strategische online overleg kan je connectie leggen met meerdere locaties in binnen- en buitenland. Het presentatiegedeelte wordt uitgezonden vanuit één van onze inspirerende locaties of onze opnamestudio. Gevolgd door werksessies waarbij vragen vanuit de verschillende locaties verwerkt en beantwoord worden. Ons technisch team ondersteunt de ‘remote’ locaties om een stabiele connectie te bekomen.

Meer inspiratie?

Remote & online teambuilding?

Wat met een gezellige borrel of een leuke teambuildingsactiviteit in tijden van Corona? Om deze belangrijke momenten van verbinding in stand te houden hebben we tal van creatieve en interactieve ‘remote teambuildings’ voor jou in petto! 

Dit geeft ongetwijfeld een flinke boost om de bedrijfscultuur en collegialiteit op topniveau te houden! Hoe lang is het geleden dat je nog eens goed gelachen, gedanst, getoast of gevierd hebt met al je collega’s samen? 

Ook op veilige afstand zijn er heel wat interactieve mogelijheden. Samen een toast uitbrengen met culinaire, healthy of apéro boxen. Interactieve games, een quiz of goochel spectakel om samen plezier te beleven. Een online live dj-set om sfeer te creëren. Een mediamadam of begeesterende key-note spreker aan het woord laten rond een topic dat past binnen jouw corporate identity. 

Seminar At Home denkt graag creatief mee en werkt vrijblijvend een voorstel op maat voor je uit. Challenge ons en we zullen je verbazen!

 

Meer inspiratie?

Duurzame events

We monteren de opnames van je online event samen met de presentatie, video’s en andere assets tot een uniek eindproduct. Dit sterk medium kan je meteen inzetten op je website en social media of aanbieden op de eventlandingspagina zodat je publiek het event uitgesteld kan beleven of herbekijken.

Een krachtige videoboodschap opnemen

Wil je een krachtige videoboodschap opnemen en écht de aandacht van je doelpubliek trekken? We adviseren graag vanaf het begin en geven duidelijke richtlijnen voor het uitschrijven van een scenario en het krachtig overbrengen van je videoboodschap.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?