Online events

In verbinding blijven met je medewerkers

Hoe kan je als werkgever in deze uitdagende tijd in verbinding blijven met je medewerkers? Voelt iedereen zich nog verbonden en is iedereen nog trots? Worden je medewerkers nog steeds geïnformeerd en gewaardeerd en hoe doen we dat dan? Vragen die ongetwijfeld bij vele directies in deze tijd de revue passeren. 

Wij-gevoel

We vertalen je doelstellingen naar een krachtig online concept om zo je medewerkers op afstand te binden en te behouden. Wij weten hoe je, met je bedrijfscultuur als kompas, een sterke en aantrekkelijke organisatie wordt en blijft én dat met de nodige fun.

Een evenement is het enige middel dat op alle zintuigen kan inspelen om medewerkers te overtuigen, ook online. Dus werk aan dat wij-gevoel. We helpen je graag om op professionele en inspirerende wijze het podium te pakken!

Waardering

Momenteel werkt het merendeel van thuis, waarbij het lastig is om in verbinding te blijven met je medewerkers. Een online evenement is daarom de ideale oplossing. De ideale CEO houdt nu eenmaal geen contact via e-mail, maar met een perfect georganiseerd online event. 

Echter, wat is de toegevoegde waarde, wat zijn de struikelblokken en hoe zorg je ervoor dat het DNA van jouw organisatie overgebracht wordt? We klankborden graag.

Geef je medewerkers waardering en complimenten. Stuur regelmatig een kaartje of laat tijdens een online evenement een box bezorgen, waarin bijvoorbeeld een lunch of apéro zit. Verras hen en prikkel alle zintuigen, zo wordt het een live evenement vanuit de huiskamers van je medewerkers.

Inspireer of informeer. Vier of verbind.

Maak je online evenement onvergetelijk.

Seminar At Home biedt de perfecte locatie om van jouw online meeting of hybrid event een succes te maken!
Karaktervolle locaties die garant staan voor een Wow-gevoel.

In het groen, aan het water, met een adembenemend uitzicht, industrieel, historisch, rustiek, landelijk, huislijk, modern, loftstijl.. Alle belevingssferen die  jouw evenement speciaal maken. Ons commitment: 100% Coronaproof en een professionele technische ondersteuning.

Remote & online teambuilding?

Wat met een gezellige borrel of een leuke teambuildingsactiviteit in tijden van Corona? Om deze belangrijke momenten van verbinding in stand te houden hebben we tal van creatieve en interactieve ‘remote teambuildings’ voor jou in petto! 

Dit geeft ongetwijfeld een flinke boost om de bedrijfscultuur en collegialiteit op topniveau te houden! Hoe lang is het geleden dat je nog eens goed gelachen, gedanst, getoast of gevierd hebt met al je collega’s samen? 

Ook op veilige afstand zijn er heel wat interactieve mogelijheden. Samen een toast uitbrengen met culinaire, healthy of apéro boxen. Interactieve games, een quiz of goochel spectakel om samen plezier te beleven. Een online live dj-set om sfeer te creëren. Een mediamadam of begeesterende key-note spreker aan het woord laten rond een topic dat past binnen jouw corporate identity. 

Seminar At Home denkt graag creatief mee en werkt vrijblijvend een voorstel op maat voor je uit. Challenge ons en we zullen je verbazen!

 

Meer inspiratie?

Duurzame events

We monteren de opnames van je online event samen met de presentatie, video’s en andere assets tot een uniek eindproduct. Dit sterk medium kan je meteen inzetten op je website en social media of aanbieden op de eventlandingspagina zodat je publiek het event uitgesteld kan beleven of herbekijken.

Een krachtige videoboodschap opnemen

Wil je een krachtige videoboodschap opnemen en écht de aandacht van je doelpubliek trekken? We adviseren graag vanaf het begin en geven duidelijke richtlijnen voor het uitschrijven van een scenario en het krachtig overbrengen van je videoboodschap.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?