Become 007

Bond, James Bond is my name!

Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007 ! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren. Virtual Reality, drones, etc. komen allemaal van pas!

We gaan dit doen aan de hand van een aantal James Bond films waaruit wij onze inspiratie haalden. Verschillende proeven kunnen over een hele dag gespreid worden. Collega’s strijden in teams tegen elkaar, indien gewenst wordt de dag geëindigd met een zoektocht naar de ultieme James Bond. En… tot slot, tijdens het finalespel, eindigen we met een Martini, Shaken, not Stirred!

Welke proeven kan je verwachten?

1. Die Another Day – Shoot as James Bond 
Wie kan het beste schieten? Met een laser sportpistool, zal je op een doel moeten schieten. Je word tegelijkertijd gecoacht door je mede teamgenoten die perfect op een scherm kunnen zien of je je doel nadert. Je leert ook met een (hand)kruisboog schieten. 

2. Diamons Are Forever – Drop the bomb
Een van de voornaamste opdrachten van een spion is bomontmanteling, iets dat elke goede spion moet kunnen. De persoon die een VR-bril aanheeft ziet de bom, op basis daarvan moet de rest van het team dat de handleiding heeft de bom helpen ontmantelen.

3. No Time To Die – Signal your secret message 
Aan de hand van vlaggensignalen met semafoorvlaggen en/of aan de hand van morsesignalen met een lichtsignaal wordt er een woord gevormd dat de anderen moeten raden.

4. You Only Live Twice – Keep your memory
Een goed geheugen is uiterst belangrijk voor een spion. We doen daarom dan ook een geheugentest. Waar lagen de juiste tekeningen onder en welke passen bij elkaar. Wie vind de verschillende acteurs die James Bond gespeeld hebben en de verschillende slechteriken terug.

5. A View To A Kill – Looking for clues 
Met een drone met camera of een R/C car met camera gaan we op zoek naar verschillende tips. Als echte spion of verkenning. Ook leren we een drone besturen en laten deze een parcours afleggen. Wie is het handigst en wie kan best afstanden inschatten… allemaal nodig om je als perfecte 007 te bewijzen !

6. Agent Under Fire – Keep the fire burning
Iets in brand kunnen steken zowel om warm te krijgen als om bewijsmateriaal te vernietigen of als vertraging om een koord door te branden is een talent dat elke spion nodig heeft.

7.  Dr. No – Martini, shaken not stirred
Onder leiding van een echte cocktailmixer leren we de perfecte Martini maken, dit om uiteindelijke te kiezen wie de beste cocktail kan maken, maar uiteraard niet zomaar, maar met verschillende handicaps.

Van druif tot label

De deelnemers maken hun eigen wijn door verschillende soorten druiven te mengen. Ze vinden hun eigen huisstijl door toevoegingen van hout, suiker of nog meer. 

En Garde!

Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Daarna kunnen de deelnemers 1-op-1 duelleren!

The Crazy Olympics

De Crazy Olympics staan voor sportieve prestaties maar met een heel groot fungehalte! De uitdaging: in team een strategie bepalen om te winnen!

Shake it!

Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kunnen wij u verwennen met een cocktail workshop op eender welke locatie. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een kort theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.

Highland Games

De groep wordt verdeeld in teams die het, door middel van Schotse disciplines, tegen elkaar zullen opnemen. Moge de sterkste winnen!

Wie heeft het gedaan?

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Create your own teamsong

Music connects people! We nemen een videoclip op en lippen daarbij. De songkeuze moet matchen met de bedrijfscultuur en is volledig aan jullie!

De Sterke Schakel

Tijdens deze teambuilding tarten we de natuurwetten en gaan omhoog door omlaag te gaan. Het doel? Nauw creatief samenwerken om zo met de volledige ploeg tot 1 groot geheel te komen.

Graffiti spuiten

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen.

Zie daar, een (klei)duif!

Laser kleiduifschieten is niet alleen sensationeel, maar ook veilig. De geweren werken met infrarood licht in plaats van hagel, waardoor laserkleiduif ook geschikt is voor kinderen en de minder grote “durfals”. Met originele Winchester-geweren kunt u uw schietkunsten in alle veiligheid demonstreren.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?