Highland Games

Schotse spelen

De Highland Games staan voor actief amusement, concentratie met hoog duelgehalte, maar nood aan samenwerking en communicatie. De groep wordt verdeeld in teams die het, door middel van Schotse disciplines, tegen elkaar zullen opnemen. Door middel van een rotatiesysteem laten we de teams met elkaar duelleren. Moge het sterkste team winnen!

Uit welke activiteiten bestaat de Highland Games?

  • Stone put: slinger een machtige kogel om ter verst.
  • Sheaf toss: gooi een zak, gevuld met stro, met een riek zo ver en hoog mogelijk achterwaarts.
  • Boomstamzagen: zaag zo snel mogelijk een stuk boomstam van 250, 500 en 800 gram af.
  • Roll the barrel: rol zo snel mogelijk een zwaar gevuld vat rond het uitgezette parcour.
  • Caber toss: stoot een houten paal zo ver mogelijk.

Van druif tot label

De deelnemers maken hun eigen wijn door verschillende soorten druiven te mengen. Ze vinden hun eigen huisstijl door toevoegingen van hout, suiker of nog meer. 

Shake it!

Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kunnen wij u verwennen met een cocktail workshop op eender welke locatie. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een kort theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.

Wie heeft het gedaan?

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Maori Haka

Tijdens deze energieke Haka workshop leren de deelnemers de basis beginselen van de Haka-dans kennen en ontdekken ze de oorsprong en betekenis ervan.

Graffiti zonder verf

Digitaal graffiti spuiten zonder verfspetters of verfnevel onder begeleiding van échte graffiti-artiesten doe je met onze interactieve graffiti-wall.

Graffiti spuiten

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen.

Time for fun!

Elke quizronde wordt ingeleid met een ludiek clipje en gespeeld volgens een ander principe waardoor de stand na iedere ronde er helemaal anders kan uitzien!

Mout, kruiden en hop

Een workshop bier proeven, dat is op een ludieke en toegankelijke wijze ons Belgisch pronkstuk ontdekken.

Going for the ultimate goal

Wil je samen met je klanten, collega’s, vrienden genieten van een spannende voetbalmatch? Wil je ervoor/erna/tussendoor een beetje leuke animatie of teambuilding, dit kan, wij werken dit op maat voor jullie uit.

The Crazy Olympics

De Crazy Olympics staan voor sportieve prestaties maar met een heel groot fungehalte! De uitdaging: in team een strategie bepalen om te winnen!

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?