Highland Games

Schotse spelen

De Highland Games staan voor actief amusement, concentratie met hoog duelgehalte, maar nood aan samenwerking en communicatie. De groep wordt verdeeld in teams die het, door middel van Schotse disciplines, tegen elkaar zullen opnemen. Door middel van een rotatiesysteem laten we de teams met elkaar duelleren. Moge het sterkste team winnen!

Uit welke activiteiten bestaat de Highland Games?

  • Stone put: slinger een machtige kogel om ter verst.
  • Sheaf toss: gooi een zak, gevuld met stro, met een riek zo ver en hoog mogelijk achterwaarts.
  • Boomstamzagen: zaag zo snel mogelijk een stuk boomstam van 250, 500 en 800 gram af.
  • Roll the barrel: rol zo snel mogelijk een zwaar gevuld vat rond het uitgezette parcour.
  • Caber toss: stoot een houten paal zo ver mogelijk.

Mout, kruiden en hop

Een workshop bier proeven, dat is op een ludieke en toegankelijke wijze ons Belgisch pronkstuk ontdekken.

Lucky Nights

Onze speeltafels en croupiers zijn leuke entertainers en brengen een perfecte mix van spanning en gezelligheid op uw event!

De Sterke Schakel

Tijdens deze teambuilding tarten we de natuurwetten en gaan omhoog door omlaag te gaan. Het doel? Nauw creatief samenwerken om zo met de volledige ploeg tot 1 groot geheel te komen.

Graffiti zonder verf

Digitaal graffiti spuiten zonder verfspetters of verfnevel onder begeleiding van échte graffiti-artiesten doe je met onze interactieve graffiti-wall.

Spelen en groeien

Dit is een workshop/teambuilding waarbij we aan de hand van oefeningen ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn, maar toch kunnen samenwerken en sterker worden.

Become 007

Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren.

Shake it!

Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kunnen wij u verwennen met een cocktail workshop op eender welke locatie. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een kort theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.

Zie daar, een (klei)duif!

Laser kleiduifschieten is niet alleen sensationeel, maar ook veilig. De geweren werken met infrarood licht in plaats van hagel, waardoor laserkleiduif ook geschikt is voor kinderen en de minder grote “durfals”. Met originele Winchester-geweren kunt u uw schietkunsten in alle veiligheid demonstreren.

Going for the ultimate goal

Wil je samen met je klanten, collega’s, vrienden genieten van een spannende voetbalmatch? Wil je ervoor/erna/tussendoor een beetje leuke animatie of teambuilding, dit kan, wij werken dit op maat voor jullie uit.

Maori Haka

Tijdens deze energieke Haka workshop leren de deelnemers de basis beginselen van de Haka-dans kennen en ontdekken ze de oorsprong en betekenis ervan.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?