Villa Solis Marbella

Wat zou je denken om te vergaderen in het prachtige spanje? Even uit het bedrijf stappen om in pure rust na te denken over de strategiën op je bedrijf en dit in een onwaarschijnlijk mooie omgeving.

We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor events & meetings tot 25 personen

Unieke ervaring

Bij Villa Solis Marbella geniet je van een unieke combinatie van luxe en comfort, midden in de prachtige natuur van de Costa del Sol. Elke kamer is ontworpen met oog voor detail, waardoor je verblijf onvergetelijk wordt.

Origineel ontwerp 

Deze villa onderscheidt zich door haar originele architectuur en moderne inrichting. Het interieur straalt creativiteit uit en biedt een unieke sfeer die je nergens anders vindt.

Out of the box vakantie

Voor wie op zoek is naar een out of the box vakantie-ervaring, biedt Villa Solis Marbella tal van exclusieve diensten, van een privéchef tot gepersonaliseerde wellnessbehandelingen. Hier beleef je luxe op een nieuwe manier.

Meerdaagse seminarie of meerdaagse vergadering?

Villa Solis Marbella biedt ruime en luxe slaapmogelijkheden met 8 stijlvolle ensuite slaapkamers, elk voorzien van moderne voorzieningen. Voor extra privacy zijn er ook een onafhankelijk appartement en een studio beschikbaar. Alle kamers zijn uitgerust met smart-tv’s, Nespresso-machines en comfortabele bedden voor een ontspannen nachtrust. Met ruimte voor maximaal 16 gasten, is de villa ideaal voor groepen die op zoek zijn naar comfort en exclusiviteit.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom voor de Villa Solis Marbella  experience kiezen?

Alle faciliteiten en comfort

  • infinity pool en jacuzzi
  • privé gym en sauna
  • multimedia room en bar
  • smart home technologie

Nog wat extra troeven

  • zee-, berg- en golfbaanzicht
  • privé beveiliging
  • luxe ensuite slaapkamers
  • directe toegang tot de golfbaan
  • wellness- en golfdiensten op aanvraag

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50+ unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden
van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een
platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.