Workation

Workation: work in an inspiring environment

Door in te spelen op de workation-trend kun je als bedrijf het welzijn van je werknemers aanzienlijk vergroten,
op een innovatieve manier. Zo koppel jij het nuttige van het werken, aan het aangename van een inspirerende locatie.
Een workation met je bedrijf naar onze Fattoria Iluigi wordt zonder twijfel een groot succes!

 

YOU DON’T NEED THERAPY..

YOU JUST NEED TO GO TO ITALY!

 

Workation ook wel bekend als het nieuwe werken, is de perfecte combinatie tussen werken en vakantie. Bezoek onze Fattoria Iluigi en ga eens volledig weg uit je omgeving. Geniet van panoramische uitzichten, authentieke Italiaanse landschappen, la dolce vita en kom weer volledig tot jezelf. Creëer samen met je collega’s momenten om nooit te vergeten! 

De nieuwe ontwikkelingen die zijn ontstaan rond workation zien het welzijn van werknemers als een steeds groter wordende prioriteit. Een grotere tevredenheid en betrokkenheid van werknemers draagt significant bij aan het succes van een organisatie. Het zorgt voor een grotere cohesie tussen de werknemers onderling en zorgt ervoor dat ze nog meer dan voordien de waarden en normen van de organisatie in acht nemen bij het uitvoeren van hun werk. Ook de work-life balance wordt beter in het oog gehouden zodat het stresslevel verlaagt en de inspiratie de vrije loop kan gaan. De loyaliteit naar het bedrijf wordt versterkt en de productiviteit neemt toe. Kortom alleen maar voordelen aan een workation! 

Overdag werken op een volledig ingerichte werkplek, uitgebreid lunchen in de zonovergoten olijfgaard, tijdens de pauzes genieten van een frisse duik in het zwembad of een prachtige wandeling in de eindeloze olijfgaard en ’s avonds cultuur opsnuiven in knusse authentieke straatjes. Het zorgt gegarandeerd voor nieuwe energie en motivatie onder de werknemers.

Italië is een prachtige bestemming voor een workation, vol geschiedenis, cultuur, heerlijk eten en prachtige natuur. Op 15 min. van het meer van Bolsena en 20 km van de zee (met een leuke surfplek) heten wij je van harte welkom in onze happy place. Met panoramisch zicht op de groene heuvels en olijfgaard is dit een plek waar je helemaal kan opladen. Onze traditionele Italiaanse residentie is gelegen op een domein van 3,5 ha en garandeert 100% privacy en exclusiveit. Kortom de ideale omgeving voor een workation. 

Fattoria Iluigi

Ontdek

Stel tijdens de workation het welzijn van je medewerkers centraal en doe beroep op een ervaringsdeskunidge. Op zoek naar een vitaliteitscoach, life coach, welnesscoach of transformatiecoach? Vraag vrijblijvend naar ons ruim aanbod. Volledig herbronnen? Geniet van een profesionnele massage in de olijfgaard. 

In deze workation leer je de controle weer zelf in handen nemen. Je leert jouw mailbox, planning en werkomgeving zo in te richten dat jij je kunt focussen op wat belangrijk is. Je verhoogt je productiviteit en werkgeluk. Daarnaast leer je belangrijke attitudes aan die je ook privé veel opleveren. De kracht van deze workation met coaching is de praktische toepasbaarheid en de geïndividualiseerde aanpak

DOELSTELLINGEN WORKATION

 • Structuur aanbrengen en voor rust in je hoofd zorgen
 • Efficiënter en effectiever werken, in geklusterde blokken: bioritme en breinhygiene
 • Beter doelen stellen en plannen, op het werk en privé
 • Leren om prioriteiten te bepalen, op het werk en privé
 • Je werk gedaan krijgen met een voldaan gevoel aan het einde van de dag
 • Een gezonde work-life balanceonderhouden
 • Flexibel en zelfsturend zijn
 • Meetbare, voelbare en zichtbare resultaten in je team en privé

RESULTATEN WORKATION

 • Inzicht in wat je energie kost en oplevert in je werk
 • Meer zelfsturing, rust en energie
 • Meer tijd vrijmaken in de werkweek door efficiënter en effectiever te werken en leven
 • Een geordende mailbox en hoofd 
 • Een duidelijk overzicht van prioriteiten 
 • Bewustwording van jouw manier van werken en wat bij je past
 • Meer voldoening uit je werk halen
 • Meer betrokkenheid in het team, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en klanttevredenheid 

UNIEKE FORMATS & MAATWERK VOOR JOUW WORKATION

Programma, coach, business strateeg alles kan! Laat ons weten wat je wil en wij creëren graag jouw ontspannen workation op maat!
LET’S CREATE MEMORIES TOGETHER!

TAKE US TO ITALY PLEASE.

WE INSPIREREN JE GRAAG VOOR EEN UNIEKE GROEPSERVARING..