Business Incentive

Iluigi Classico:  Een onvergetelijke Business Incentive

ONTDEK ‘LA DOLCE VITA’ ALS TEAM!

Reis met je collega’s of klanten naar het authentieke Italië waar gastronomie & gastvrijheid centraal staat. Verdwaal in eindeloze landschappen, prachtige historische steden en pittoreske plekjes op de grens van Umbrië en Toscane.

We nemen je van de ene feeërieke plek naar de andere. Onderweg stop je waar en wanneer je wil om al het moois te ontdekken langs de uitgestippelde routes. Geniet van de pure vrijheid tijdens deze business incentive, wanneer je door adembenemende landschappen cruiset met een authentieke Vespa tijdens één van onze meerdaagse trips.

Even herbronnen en zin in wat avontuur? Dan is onze Iluigi Classico Roadtrip business incentive een unieke manier om in een relatief korte tijd zowel de landschappen, de historische stadjes & de gastronomie van Italië te ontdekken. En niet te vergeten: fun te beleven & te genieten!

 

YOU DON’T NEED THERAPY..

YOU JUST NEED TO GO TO ITALY!

 

DAG 1:

Afspraak op de luchthaven voor check-in vlucht. 1 koffer van 20kg en handbagage van 8kg pp. Na 2u vliegen brengen we per autocar een bezoek aan het ‘Al vecchio Frantoio Bartolomei’ museum en nieuwste perserij. Olijfolie proeverij en lunch voorzien temidden van de olijfgaarden.

Kort na de middag zetten we per Vespa koers richting het pittoreske stadje ‘Civitta di Bagnoregio’. We cruisen verder richting ‘Castel del Giorgio’ en arriveren omstreeks 17u in het 5 sterren hotel ‘Borgo La Chiaracia’. Totaal ong. 45 km heerlijk cruisen met de Vespa. De autocar brengt de koffers naar het hotel. Vrij verblijf om te genieten van de spa-faciliteiten van het hotel. Na een deugddoende opfrissing voorzien we een gourmet diner in Castel del Giorgio- restaurant Radico.

DAG 2:

’s Ochtends ontbijt in het hotel. Omstreeks 10u zetten we per Vespa koers richting het vulkanische meer van Bolsena. We houden halte aan Marta, Montefiascone (wijn Est Est Est) en het stadje Bolsena,.. 14u-15u Lunch aan het meer: Trattoria Da Guido – Yachthaven Bolsena.

Na de lunch verdere verkenning van de omgeving van Bolsena per Vespa en terug naar het hotel. 18u – 24u per Vespa naar de Cooking Class ‘La Mama’ & in Borgo La Madeleine, een écht privé vakantiehuis. Indien gewenst leer je o.a. pasta & focaccia maken en kan je heerlijk genieten van je zelfgemaakt diner. Na de maaltijd voorzien we je persoonlijke bartender. Ondertussen kan je genieten van het gezelschap, het zwembad, de tuin, petanque, kubb,.. Terug naar het hotel per auto transfer. 

DAG 3

Ontbijt in het hotel. 10u check out en vertrek naar Orvieto voor vrij bezoek aan de stad. De stad, gebouwd op een plateau van vulkanische tufsteen kijkt uit over panoramische landschappen met wijngaarden. Voor de bouw van de vele monumentale gebouwen zijn eeuwenlang stenen uit het plateau gehaald. Daardoor ontstonden vele onderaardse gangen en gewelven, die nu toeristische bezienswaardigheden zijn geworden.

Om 13u voorzien we een typische Italiaane lunch in bistro Miranda. 15u15 – 16u45 Rit per autocar naar Ostia gelegen aan de kust van Rome (dichtbij de luchthaven van Rome). 

17u – 19u Om in schoonheid te eindigen voorzien we een traditionele antipasta & afscheidsdrink in een leuke strandbar in Ostia.  19u – 19u20 Rit naar de luchthaven en check in voor terugvlucht naar Brussel.  

UNIEK FORMAT & MAATWERK

Het tijdschema, de hotelaccomodaties en bezienswaardigheden kunnen volledig aangepast
worden naargelang jullie wensen en interesses. Laat ons weten hoe jullie ideale incentive
eruit ziet en we creëren graag prachtige herinerringen voor jou en jouw team. Let’s create memories together! 

ENKELE REACTIES..

Great team, magnificent views & unique experiences. Last weekend was amazing!
Special thanks to Carl & Silvie for organising this unforgettable trip!

Dirk Wellens

Managing Partner, Laurius Belgium

Een top weekend dat alleen maar kan met zo’n top team!
Thanks Carl & Silvie for supporting us.

Caroline Wildemeersch

Partner, Laurius Belgium

TAKE US TO ITALY PLEASE..

WE INSPIREREN JE GRAAG VOOR EEN UNIEKE GROEPSERVARING..