BEDRIJFSEVENTS  BEDRIJFSEVENEMENT

Voor uw bedrijfsevenement reken je op
de expertise en ervaring van Seminar at Home

CREATE EXPERIENCE

Een bedrijfsevent is een verbindend verhaal dat tot leven komt. Je krijgt maar één kans om het goed te doen. Soms groot, soms klein, vaak een uitdaging, zelden eenvoudig. Ernstig of ontspannend en leuk, er valt altijd een boeiend verhaal te vertellen. Seminarathome brengt alles voor je samen, we connect the dots. Zo hoef jij je om niets zorgen te maken op jouw bedrijfsevenement en kan jij gewoon genieten.

CHEMISTRY

 Bedrijfseventen zijn LIVE. Daarmee zijn ze de puurste vorm van communicatie. Mooie evenementen prikkelen alle zintuigen, zijn face-to-face en bieden directe interactie. Daar kan geen telefoon of beeldscherm tegenop. Het is de chemie van live communicatie die mensen verbindt. Dat zorgt ervoor dat de boodschap van het hoofd naar het hart gaat. Zorg voor die cohesie en chemie tussen jou en je collega’s. Er zijn bovendien ontzettend veel mogelijkheden. Van een personeelsfeest op eigen locatie tot een entertainment personeelsfeest. Seminarathome kan het allemaal tot in de kleinste details verzorgen.

YOUR IMAGE IS OUR CONCERN

 De keuze van je locatie is allesbepalend voor je bedrijfsevent. Het is belangrijk om de juiste locatie te zoeken die volledig bij de normen en waarden van jouw bedrijf en vooral bedrijfsevenement passen. Creëer een totaalbeleving en kies een unieke inspirerende locatie. Inspiratie nodig? Van historische kastelen met unieke eyecatchers tot prachtige schuren en industriële gebouwen. Bij Seminarathome vind je zeker jouw unieke match voor jouw bedrijfsevent. Laat de zorgen om je volgende bedrijfsevenement gaan en vertrouw op Seminar at Home voor de organisatie van een onvergetelijke editie!

PERSONEELSFEEST OF BEDRIJFSEVENT ALS ONDERDEEL VAN JE BEDRIJFSSTRATEGIE

Een bedrijfsevent organiseren is hét moment om de ambities van je bedrijf een flinke boost te geven. Hét moment om je medewerkers in het zonnetje te zetten. We zijn er dan ook van overtuigd dat je veel meer uit een personeelsdag of personeelsavond kan halen. Onze bedrijfsevents zijn niet louter een leuke dag met de collega’s, maar crëeren herinneringen voor het leven. Dit soort unieke evenementen zorgen voor een sterkere cohesie en vertrouwensband tussen de collega’s. Zo maakt wat louter een evenement lijk,  écht het verschil in jouw bedrijf. We bundelen graag al onze kennis en liefde voor het eventvak om de kroon op jouw merk én personeelsevent en bedrijfsevenement te zetten.

Dankzij onze ruime ervaring weten we van ieder personeels- en bedrijfsevent/bedrijfsevenement een uniek evenement met impact te maken. We ondersteunen de zakelijke doelstellingen en strategie van je bedrijf en zorgen ervoor dat jouw personeelsdag of medewerkersfeest meetbaar meer oplevert dan alleen een onvergetelijke herinnering!

WHY WE DO THIS?

Onze job is onze passie, jouw bedrijfsevent/bedrijfsevenement is onze passie!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële,
creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.