Rough Luxe Seminar

Een andere manier van vergaderen. “The rough luxe seminar” een nieuwe trend in vergaderen. Bij seminarathome brainstormen wij dagelijks om bedrijfsvergaderingen origineel, efficient en inspirend te laten verlopen. Wij stellen u graag voor onze “Some like it Rough”.

Voor meetings tot 15 personen

Een Nieuwe Vergadertrend

Bij Seminar@Home herdefiniëren we bedrijfsvergaderingen met onze “Some like it Rough” aanpak. Geen steriele hotelzalen meer, maar vergaderen in ruimtes vol karakter, waar bohemian chique en vintage objecten samenkomen om een inspirerende sfeer te creëren. Hier ontstaat de perfecte mindset voor je team. Bovendien bieden we een moderne installatie voor hybride vergaderingen, inclusief de mogelijkheid om je eigen podcast op te nemen.

De Pure Luxe van Olijfolie

Rough staat voor puur, en onze Iluigi extra virgin olijfolie belichaamt dat als geen ander. Deze biologische Italiaanse olijfolie is rijk aan antioxidanten en vormt de basis voor onze unieke producten zoals Iluigi chocolate, olive ice cream en fruitige Olive tea. Naast olijfolie bieden we ook echte Italiaanse koffie, kruiden tapenades en authentieke geschenken, en nodigen we je uit voor een verblijf op onze olijfgaard voor de ultieme Iluigi experience.

 

Originele Reizen op Maat

Bij Flandria Reizen geloven we in origineel reisadvies, ver weg van het massatoerisme. Sinds 1928 helpen we klanten met persoonlijke vakanties op maat. Met onze jarenlange expertise organiseren we ook internationale brainstormsessies en incentive reizen die perfect aansluiten bij de behoeften van bedrijven, allemaal onder de noemer van “rough luxe tourism”.

Genieten van Natuur tijdens de Breaks

Tijdens vergaderingen of brainstormsessies bij Seminar@Home kun je tussendoor genieten van onze prachtige tuin en moestuin. Een moment van rust en verfrissing in een natuurlijke omgeving, perfect om even op te laden en inspiratie op te doen voor de volgende sessie.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Rough Luxe experience kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Hybride vergadertechnologie met podcast-opname mogelijkheden
  • Unieke ruimtes met bohemian en vintage inrichting, ideaal voor inspiratie
  • Rustgevende tuin met moestuin voor ontspannende pauzes in de natuur
  • Laadpaal beschikbaar 

Nog wat extra troeven

  • Originele “Rough Luxe” beleving die afwijkt van traditionele vergaderlocaties
  • Exclusieve producten zoals Iluigi olijfolie, chocolade en olive ice cream

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50+ unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden
van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een
platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.