Damhuis

Vergader in alle rust in het pittoreske Damme, vlakbij Brugge en Knokke. Een unieke locatie waar je in een inspirerende omgeving kunt nadenken over je bedrijfsstrategieën. Wij helpen je graag verder met de mogelijkheden.

We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings tot 20 personen

Unieke vergaderlocatie

Vergaderen in het hart van het pittoreske Damme biedt je team een unieke setting die rust en inspiratie uitstraalt. Dicht bij Brugge en Knokke, is het de perfecte plek om helder te denken en strategische beslissingen te nemen.

 

Origineel en inspirerend

Stap uit de dagelijkse routine en kies voor een originele vergaderlocatie in Damme. Omringd door natuur en geschiedenis, biedt deze plek een inspirerende omgeving voor brainstormsessies en strategische bijeenkomsten.

Volledige rust en comfort

Vergaderen in Damme betekent even ontsnappen aan de drukte van kantoor. Hier vind je rust, luxe en comfort in een charmante omgeving, ideaal om je volledig te focussen op je bedrijf en toekomstplannen.

Meerdaagse seminarie of meerdaagse vergadering?

Ervaar een gevoel van luxe in het Damhuis, een unieke locatie in het hart van Damme. Koppel het nuttige aan het aangename en geniet van een ontspannen verblijf in dit volledig gerenoveerde vakantiehuis. Het huis beschikt over 6 stijlvolle slaapkamers met dubbelbedden en badkamers, perfect voor gezinnen of groepen tot 18 personen. Hier combineer je comfort met rust, op slechts enkele minuten van Brugge en Knokke.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Damhuis kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 6 slaapkamers met dubbelbedden en eigen badkamers voor optimaal comfort
  • Gratis high-speed WiFi en centrale verwarming in alle kamers
  • Volledig uitgeruste keuken en gezellige woonruimtes voor een ontspannen verblijf

Nog wat extra troeven

  • Prachtige ligging op de Haringmarkt, dicht bij Brugge en Knokke
  • Ideale uitvalsbasis voor gezinnen en vrienden met ruimte voor 6 tot 18 personen
  • Mogelijkheid om te genieten van de rustige omgeving en lokale bezienswaardigheden per fiets, via het Damse Vaart fietspad

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50+ unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden
van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een
platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.