Dune retreat

Voor meetings tot 20 personen

Prachtige vakantiewoning in Blankenberge

Ervaar luxe en comfort in deze volledig gerenoveerde vakantiewoning in de unieke Belle Époque wijk van Blankenberge. Met 6 slaapkamers en 6 ensuite badkamers biedt deze woning plaats aan 10 tot 20 personen. Ideaal voor grote gezinnen, samengestelde gezinnen of teambuilding. Geniet van een ontspannen verblijf met een sfeervolle open keuken, gezellige zithoeken en een prachtig dakterras.

Unieke voorzieningen

De woning beschikt over een ruime eetkamer, een gezellige zitput met gashaard, en een moderne tv-ruimte. Het volledig uitgeruste kookeiland maakt het makkelijk om samen te koken en te genieten. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele huis, en het dakterras biedt een prachtig uitzicht over de Belle Époque wijk, perfect voor een aperitief.

Ideale accommodatie voor groepen

Deze vakantiewoning is perfect voor zowel korte als lange verblijven, met ruimte voor 10 tot 20 personen. Of je nu een weekendje weg wilt of een langere vakantie plant, deze locatie biedt de ideale setting voor gezinnen, vrienden of teamuitjes. Klik hieronder op “Reserveer Nu” voor beschikbaarheid en prijzen, en ontdek de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke verblijf in Blankenberge.

Meerdaagse seminarie of meerdaagse vergadering?

Deze vakantiewoning in Blankenberge biedt ruimte aan 10 tot 20 personen, perfect voor grote groepen en gezinnen. Op de eerste verdieping vind je drie comfortabele slaapkamers, elk met hun eigen ensuite badkamer, waaronder een kingsize bed, stapelbedden en een combinatie van enkel- en dubbelbedden. De tweede verdieping beschikt over nog eens drie slaapkamers, eveneens met ensuite badkamers, waardoor elke gast kan genieten van privacy en luxe.

Alle kamers zijn stijlvol ingericht met houten vloeren, centrale verwarming en voldoende kastruimte. Elk bed is uitgerust met hoogwaardig perkaal beddengoed, donsdekens en hoofdkussens, en er zijn badhanddoeken voor alle gasten aanwezig. De perfecte plek om na een dag aan het strand of een leuke activiteit tot rust te komen.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Dune retreat kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 6 stijlvolle slaapkamers met ensuite badkamers, geschikt voor 10 tot 20 personen
  • Volledig uitgeruste open keuken met groot kookeiland, ideaal voor gezamenlijk koken en dineren
  • Dakterras met verwarmd, overdekt gedeelte en loungehoek, perfect voor ontspanning en sociale bijeenkomsten

Nog wat extra troeven

  • Gelegen in de unieke Belle Époque wijk van Blankenberge, vlakbij het strand en lokale bezienswaardigheden
  • Gezellige zithoeken met gashaard en moderne tv-ruimte voor gezellige avonden met vrienden of familie
  • Dichtbij Brugge, ideaal voor een dagtocht naar deze prachtige stad, terwijl je geniet van de rust in Blankenberge.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50+ unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden
van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een
platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.