Dragon’s Den Brasschaat

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt exclusiviteit uit. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol en uniek kader! Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden! We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings tot 10 personen

Ver weg van de dagelijkse drukte 

Genesteld in de noordelijke hoek van Brasschaat en weg van de drukte van de grote stad, ligt Dragon’s Den. Deze villa is een unieke parel in een verborgen oase volledig omringd door prachtige hoge pijnbomen. De natuurlijke omgeving creëert een sfeer van rust. De ideale plek om samen met je collega’s ver weg van je dagelijkse omgeving te vergaderen op een inspirerende locatie. Het huis is de ideale vergaderlocatie voor al jouw seminaries, meetings, zakelijke bijeenkomsten, brainstormsessies en teambuildings. 

Oosterse vibe 

Het interieur straalt een gezellige, huiselijke sfeer af door de gebruikte warme materialen, de kleurrijke meubelen en de unieke Oosterse kunst. Die huiselijke sfeer wordt versterkt door de gezellige open haard die zich zowel in de woon- als in de eetkamer bevindt. Dit creëert een sfeer van gezelligheid zodat jij en je team je meteen thuis voelen. De grote glazen ramen zorgen voor veel natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht op de groenen omgeving. Zo krijg jij het gevoel dat je je nog meer middenin de natuur bevindt. 

Al gehoord van buiten vergaderen? 

Bij Dragon’s Den is dit een echte troef. Begeef je samen met je collega’s op een zonnige dag naar het aangrenzende terras en geniet van een outside- vergadering of een heerlijke pauze in het zonnetje. 

Je vergadering naar een hoger niveau tillen? 

Het is bewezen dat ontspannende pauze’s leiden naar betere concentratie en inspiratie. Neem tussen de vergaderingen door een frisse duik in het zwembad en maak je hooft volledig leeg. Zo kunnen je collega’s en jij je na de break weer 200% inzetten en stromen de creatieve ideeën als het ware vanzelf. Cohesie is enorm belangrijk in een bedrijf. Sluit daarom de vergadering af met een heerlijke team-BBQ en babbel nog gezellig na over de productieve vergaderdag. 

Bereikbaarheid

Dragon’s Den bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het Van Der Valk Hotel aan de Bredabaan. Ideaal dus voor meerdaagse seminaries. Parkeerplaats is op deze locatie geen probleem. Er kunnen 2 tot 3 wagens binnenstad en 5 tot 6 auto’s nog eens buiten. 

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Dragon’s Den Brasschaat kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Prachtige groene omgeving
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • Zwembad
  • Huiselijke sfeer
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.