Nature experience

Wat zou je denken om te vergaderen tussen de wijnranken? Even uit het bedrijf stappen om in pure rust na te denken over de strategiën op je bedrijf en dit in een onwaarschijnlijk mooie omgeving.

We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings tot 60 personen

Stijlvol wijnkasteel

Dit gerenoveerd kasteel uit de 19e eeuw, midden in de wijngaarden is gelegen op een half uurtje van Brussel en 45 minuten van Antwerpen en beschikt over een ruime parking met laadpalen voor elektrische wagens. Je kan hier terecht voor een middelgrote meeting, bedrijfsfeest of een creatieve teambuilding tot 60 personen. Ideaal om helemaal tot rust te komen tussen de wijngaarden.

Tussen de wijngaarden

Uiteraard kan een wijndegustatie niet ontbreken. Geniet van een heerlijk glaasje wijn in het Hageland, met bos en vijvers, en glooiende wijngaarden. Wijnbouw gebeurt met respect voor de natuur. Op het domein kan je  witte, rosé, rode en mousserende kwaliteitswijnen van klassieke en resistente druivenvariëteiten proeven.

Heerlijk genieten

Vanaf de maand mei plaatsen we een feesttent waardoor je tijdens de zomermaanden personeelsfeesten kan laten doorgaan tot 250 personen. Het kasteel wordt enkel volledig verhuurd, zo bent u zeker van de rust en de privacy die u bij ons verwacht.

Meerdaagse seminarie of meerdaagse vergadering?

Ervaar een gevoel van  luxe op deze unieke locatie. Koppel het nuttige aan het aangename en geniet van een ontspannend verblijf tussen de wijngaarden. In het kasteel bevinden zich 9 ruime slaapkamers, allen stijlvol ingericht.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Nature experience kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Natuurlijke wijnomgeving op 30 minuten van Brussel en 45 minuten van Antwerpen
  • Stijlvolle aankleding en uniek decor
  • Ruime parking met laadpalen voor elektrische wagens

Nog wat extra troeven

  • State of the art technologie
  • Stijlvol en luxueus interieur 
  • 100% ontzorgen en hospitality
  • Wijndegustatie

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden
van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een
platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.