Art-deco Schilde

Vergaderen in een sfeervolle huiselijke setting? Dat kan! Art-Deco Schilde verenigt de minimalistische eigenheid van een contemporaire woning met de charme van een historisch pand. Een geslaagde hedendaagse interpretatie van een art-deco woning. De vormgeving, alsook de leuke eye-cathcers en de omgevingsfactoren creëren instant verwondering en stralen gelijk ook rust uit. Werkelijk een unieke locatie voor een
vergadering, brainstorm, coaching of opleiding. 

Voor meetings tot 12 personen

Even ontsnappen aan de dagdagelijkse werkvloer en écht verbinden met je collega’s? Kies voor een anders-dan-anders vergaderlocatie en maak  van je vergadering of brainstrom een ware beleving.

Art-Deco Schilde is een hedendaags woning, geïnspireerd op de art-deco architectuur uit het interbellum. Een warme en gezellig woning zonder al te veel franje. Deuren die tot aan het plafond reiken en grote schuif- en kastdeuren creëren een strak gevoel. Deze verticaliteit benadrukt de hoogte en de ruimtelijkheid.  Veel natuurlijk daglicht, houten jaloezieën die het licht prachtig filtreren, sfeervol ingerichte ruimtes georiënteerd op de tuin, heerlijk vertoeven in een groene omgeving,.. De woning is zo geplaatst dat iedere ruimte connectie heeft met de tuin. Kortom.. Een plek waar je helemaal kan herbronnen en waar inspiratie als het ware vanzelf weer stroomt.

Bij de haard kan je comfortabel vergaderen met 12 personen. Onderlinge brainstorms of 1 op 1 gesprekken kunnen in de gezellige zithoek gedecoreerd met een bijzondere wandbekleding van houtfineer. De gigantische zitbank en een groot zacht tapijt maken de woonkamer heel comfortabel.

Wil je ‘all the way’ anders vergaderen? Onze wandelcoach toont je graag de voordelen van een combi van frisse lucht, groene omgeving en de beentjes te strekken. Check onze formats.

 

 

 

Bereikbaarheid

Met het op- en afrittencomplex van Wommelgem op minder dan 20 minuten zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstress, je kan je wagen voor het huis parkeren.

Waarom Art-Deco Schilde kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Sfeervolle huiselijke setting
  • Stijlvol interieur
  • Veel natuurlijk lichtinval

Nog wat extra troeven

  • Ruimtelijk gevoel in verbinding met groen
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.