Casa Astrid Schoten

Bij Casa Astrid kan je werkelijk vergaderen en genieten in alle rust! De grote witte villa omgeven door een oase van groen komt je misschien bekend voor? Deze unieke locatie werd al meermaals gebruikt als filmlocatie. Dit duidt op een multifunctioneel karakter en biedt een extra, uniek gespreksonderwerp!

Voor vergaderingen tot 10 personen

Casa Astrid is een modieuze, moderne villa omgeven door een bosrijke, groene omgeving. De natuurlijke lichtinval en grote raampartijen, die je volledig kan openzetten, geven je een ruimtelijk gevoel en stimuleren je focus. Een ideale plek voor een constructief overlegmoment!

Sfeer creëer je zelf

Deze inspirerende vergaderlocatie biedt tal van gezellige werkplekjes. De keuken met groot kookeiland en bartafel, de stijlvolle living met grote eettafel en meerdere zitmogelijkheden, en het bemeubeld terras met parasol met uitzicht op een mooi aangelegde tuin. Als kunstliefhebber kom je hier zeker aan je trekken. Doorheen de ganse villa vind je tal van unieke kunstwerkjes terug.

Tip: Geniet het ganse jaar door van een gezellig haardvuur op het terras of in de woonkamer. Seminar At Home verwent je bovendien met een natje & droogje zodat je helemaal kan ontspannen na een productieve werkdag!

Vlot bereikbaar

Met het op- en afrittencomplex in Wommelgem op 15 minuten en een bushalte op 3 minuten wandelafstand, zijn je collega’s in geen tijd ter plaatse. Je kan je wagen parkeren op de privé parking of in de straat.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Casa Astrid kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote schuiframen en natuurlijke lichtinval
  • Meerdere ruimtes en terras om te vertoeven
  • Open keuken voor een lunchbereiding of diner

Nog wat extra troeven

  • Rolstoeltoegankelijke locatie
  • Vlot bereikbare locatie in Antwerpen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.