Cozy House Berchem

Vergaderen in een van de elegantste straten van Antwerpen, dat kan bij Cozy House! Dit stijlvol herenhuis is gelegen in het mooie Zurgenborg en heeft een mooie tuin, zwembad en biedt alle hedendaagse faciliteiten voor een productieve vergadering. Een toppertje voor een out-of-the-box meeting!

Voor vergaderingen tot 15 personen

Cozy House is een modern ingericht herenhuis gelegen op de grens tussen Berchem en Antwerpen. Ideaal als brainstormlocatie met meerdere break-out rooms. Elke ruimte beschikt over de hedendaagse vergaderfaciliteiten en de natuurlijke lichinval zorgt voor extra focus.

Achteraan het huis vind je een grote, mooi aangelegde tuin, met terras en zwembad. Een gezellige plaats om je werkdag af te sluiten met een heerlijke apero.

Antwerpen op zijn best

De locatie is gelegen in het respectabele Zurenborg, de mooiste buurt in Antwerpen. In deze wijk vindt je de prachtige belle epoque-grandeur terug, die zich vertaalt in elegante kasseien leien, art nouveau-gevels en bruisende gezellige pleintjes.

Tip: Berchem is een hotspot voor street art. Ontdek al wandelend de meest indrukwekkende muurschilderingen!

Tip: Op 30 minuutjes wandelafstand of op enkele minuten met de elektrische step, beland je bij brouwerij De Koninck. Volg hier een interactieve toer als ideale afsluiter van je werkdag!

Vlotte bereikbaarheid

Gelegen langs de ring van Antwerpen en op 5 minuten wandelstand van station Antwerpen-Brechem, zijn je collega’s meteen ter plaatse. Je kan parkeren in de omliggende straten.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Cozy House kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Meerdere vergader- en break-out rooms
  • Schermen en flipcharts aanwezig
  • Groot terras met tuin
  • Natuurlijke lichtinval

Nog wat extra troeven

  • Tal van bezienswaardigheden in de buurt
  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Heerlijk wandelen doorheen de mooiste wijk van Antwerpen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.