Den Oven

Den Oven in Boom is een unieke vergader- en evenementenlocatie met veel mogelijkheden. De authentieke ruimte is geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Naast de ployvalente grote zaal, vind je er de tussenverdieping en de prachtige tuin. Den Oven beschikt over een intern geluidssysteem en alle andere nodige vergaderfaciliteiten. Deze locatie is rolstoelvriendelijk. 

Voor vergaderingen en evenementen tot 800 personen

Deze unieke evenementenlocatie is centraal gelegen tussen de A12 en de E19 en is dus vlot bereikbaar voor al het verkeer. Bovendien is Den Oven gelegen naast de Rupeldijk en in een recreatieve zone. De Rupeldijk behoort tot Vlaanderen Fietsroute en maakt deel uit van een prachtig fietsroutenetwerk. Maak een leuke fietstocht in de natuur of kies een van de leuke activiteiten in het recreatiedomein ‘De Schorre’ als leuke teambuilding of als ontspannende pauze tussendoor. 

Den Oven kreeg zijn authenticiteit van zijn vroegere functie als steenoven. De steenoven werd volledig opgeknapt, maar toch werden de authentieke delen bewaard om zo de ziel van het gebouw te behouden. De charmes zie je nog steeds terugkomen in het interieur en de uitstraling. De oude metrotegels en de houten parketvloer stralen een warme en unieke sfeer uit. Die combinatie met de gezellige, huiselijke inrichting zorgen ervoor dat Bonfire een unieke plek is om samen te komen.

De authentieke ruimte is geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. We passen de zaal volledig aan naar uw wensen en voorkeuren. Bij kleinere groepen kunnen we de polyvalente ruimte verkleinen via een verplaatsbare scheidingswand zodat u nog steeds het huiselijke gevoel kunt ervaren.

Vanuit de zaal heb je directe doorgang naar de tuin waarin de authentieke, gerenoveerde industriële schoorsteen staat. Bij mooi weer kan u er genieten van uw aperitief, receptie of pauze.

Naast de grote zaal vind je de Mezzanine of tussenverdieping. Deze maakt integraal deel uit van de locatie. De tussenruimte heeft enorme glaswanden waardoor u altijd in connectie blijft met de grote polyvalente zaal. Aangezien we aan uw volledige noden willen voldoen, voorzien we exclusiviteit. We nemen nooit meer dan één evenement tegelijk aan. Zo staat de mezzanine en de tuin altijd tot uw beschikking.

De evenementenlocatie beschikt ook over een intern geluidssysteem waarmee u zowel binnen als buiten uw gasten kan bereiken. Ook zijn er de nodige faciliteiten om mindervalide personen te laten genieten van het feest. Dit maakt Den Oven, de perfecte locatie voor al uw activiteiten. Van seminaries, vergaderingen, teambuildings tot grote bedrijfsfeesten.

Vlot bereikbare locatie

Met afrit 9 Boom op enkele kilometers ben je in geen tijd ter plaatse. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op een kleine 10 minuten wandelafstand. Den Oven bevat reeds verschillende parkeerplaatsen, indien het over grootschalige evenementen gaat, voorzien wij extra parking op wandelafstand.

Waarom Den Oven kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Geschikt voor kleine en grote groepen
  • Geluidsinstallatie aanwezig
  • Mogelijkheid tot buiten vergaderen 
  • Authentieke, huiselijke inrichting 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in provincie Antwerpen
  • Wandelmogelijkheden in groene omgeving
  • Rolstoelvriendelijke locatie 
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.