Elegance Kapellen

Elegance Kapellen is een idyllisch landhuis uit 1910 gelegen in Kapellen. Weg van de gejaagdheid van de grootstad, dé ideale plek voor een inspirerende meeting, brainstorm, teamoverleg of bedrijfsevent. Wat deze locatie uniek maakt, is het zinnenprikkelende thuisgevoel. Geen betere plek om, temidden van het groen, heerlijk te herbronnen in een inspirerend kader . Met oog voor detail prikkelen we de visuele zintuigen van je genodigden. Kom binnen en geniet.

Voor meetings en bedrijfsevents tot 100 personen.

Idyllisch en authentiek

Het landhuis dateert van het begin van de 20e eeuw en heeft doorheen de jaren z’n unieke idyllische karakter en authenticiteit behouden. Het domein van Elegance Kapellen biedt veel privacy en is dé ideale meeting locatie om collega’s, klanten en partnerrelaties gastvrij te verwelkomen. Elegance Kapellen is helemaal verscholen in het groen als een goed bewaard geheim. Het is een unieke, multi-functionele evenementenlocatie om samen  volledig te herbronnen en magische momenten te creëren.

Het statige landhuis straalt elegantie uit, maar geeft de gasten ook een huiselijk en warm gevoel. De ruimtes zijn smaakvol ingericht met oog voor detail. Toetsen in marmer, staal en hout geven het geheel karakter en klasse. Een sfeervol ingerichte lounge met open haard, 2 keukens, een cocktail- & wijnbar, een koffiewand. Alles wat je nodig hebt om jouw meeting of vergadering tot in de puntjes af te werken. Bij Elegance Kapellen zijn er tal van mogelijke opstellingen om je gasten te verwennen. Met z’n allen dineren aan de grote tafel in de sfeervol ingerichte eetkamer of bij mooi weer je naar buiten vertoeven op de  2 zonovergoten buitenterrassen, het kan allemaal. Rust, gezelligheid en herbonnen staat bij deze locatie dan ook centraal.

Multi-functioneel

De locatie bestaat uit een grote ruimte van 75 m2 en 3 afzonderlijke break-out rooms. Dit zorgt dat verschillende opties mogelijk zijn. Van grote seminarie tot een brainstormsessie, seminarie in kleinere groepen en een groter diner achteraf, de locatie kan worden gebruikt naar de noden van jouw evenement. Een zittend diner is mogelijk tot 50 personen. Een receptie of walking dinner tot 100 personen. In plenaire opstelling kunnen kan je comfortabel vergaderen tot 70 personen. De locatie is voorzien van alle professionele faciliteiten. Seminarathome ontzorgt je volledig  zodat jij je kan focussen op wat echt telt, nl. connecteren met je genodigden.

Bereikbaarheid

Elegance Kapellen is zeer makkelijk te bereiken op een halfuur rijden vanuit Antwerpen. Dankzij de nabijgelegen N11 sta je in een mum van tijd terug op de autostrade.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Elegance Kapellen kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle omkadering
  • Een verscholen parel temidden van het groen
  • Multifunctionele event- en meetinglocatie

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Makkelijk bereikbaar
  • Herbronnen

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.