Fashion Loft

Fashion Loft is een ruime & lichte loft midden in het ‘Fashion District van Antwerpen. Deze unieke industriële loft bestaat uit verschillende ruimten en is uitgerust met een moderne keuken. Het is de ideale locatie voor vergaderingen, workshops, seminaries en events. De locatie kan ingericht worden naar eigen wens.

Voor teamgatherings tot 50 personen

De ruime witte ruimte met hoog plafond, industriële accenten en een grijze betonlook vloer bevorderen instant je creativiteit!

Omwille van het strakke design wordt de loft, temidden van Fashion District Antwerpen, vaak gebuikt voor sample sales en productvoorstellingen. De ruimte leent zich ook perfect voor een creatieve brainstorm, teamgathering of out of the box overlegmoment.

Op het gelijkvloers vind je een sfeervolle inkomhal, ruime open vergaderruimte en klein houten terras. Op de 1e verdieping vind je tevens een open vergaderruimte, keuken en badkamer. De grote open ruimtes met hoge plafonds, industriële accenten en ‘cleane’ witte betonlook creëren instant rust en bevorderen je focus en creativiteit!

Even een frisse neus halen? Stap buiten en herbron in een prachtig groene parkomgeving. Tip: Al eens wandelend vergaderd? Wij zorgen voor een wandelcoach die jouw vergadering begeleidt tijdens je wandeling. 

Vlot bereikbare locatie

Fashion Loft is gelegen op een kleine 10 minuten van afrit Deurne en op 500m van de dichtsbijzijnde bushalte. Je kan je wagen parkeren op locatie.

Waarom Fashion Loft kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 2 grote open ruimtes met natuurlijke lichtinval
  • Voorzien van alle meetingfaciliteiten
  • Uitnodigend decor voor focus en creativiteit

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in Fashion District Antwerpen
  • Wandelmogelijkheden in groene omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.