Gin Stokerij Brecht

Een gin stokerij als unieke locatie voor een vergadering of bedrijfsfeest? Dan is de keuze voor deze ambachtelijke, spiritueuse setting snel gemaakt! De accommodatie biedt toegang voor evenementen op grote en kleine schaal. Zin in een drankje? Sluit jouw dag af met een degustatie en/of rondleiding. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 50 personen

De eenvoudige, moderne ruimte met witte muren, houten en gietijzeren elementen, geeft je een ruimtelijk gevoel. Ideaal voor een pittige denk-namiddag!

Een hongertje? Zie onze kok aan het werk in de moderne keuken voor het bereiden van jouw heerlijke lunch of verrukkelijk diner.

Back to the roots

Van overgrootvader “Den Driek” in WOll tot hedendaags gist specialist Thomas Cuyvers… de liefde voor artisanale, alcoholische producten stroomt door hun bloed. Na een jarenlange familiale geschiedenis, tientallen samenwerkingen met andere ambachtelijke merken en  honderden creaties van nieuwe smaken, opende Thomas op 2 november 2020 een nieuwe stokerij in Brecht.

De Gist Stokerij werd meteen opengesteld voor het professioneel publiek. Klanten overtuigen doe je nu eenmaal in een unieke, inspirerende setting en dat vind je hier! En nog meer!

Tip: Hoe leuk zou het zijn om van je eigen “bedrijfsgin” te genieten? Volg een workshop mixologie en creëer je eigen gin in een unieke fles met persoonlijk label. Dat is pas out-of-the-box!

Vlotte bereikbaarheid

Met afrit Brecht op minder dan 10 minuten en een bushalte op korte wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstress, er is ruime parking voorzien op het domein.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Gin Stokerij kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Ruimte voor kleine en grote groepen
  • Keuken voor lunch- of diner bereiding
  • Parkeermogelijkheid op locatie
  • Mogelijkheid voor degustatie

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Wandelmogelijkheid langs het water 
  • Recentelijke renovatie als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.