Gingerbread Itegem

Exclusief vergaderen op een unieke locatie in het groen? Dat kan bij Gingerbread in Itegem. Aan 1 tafel met 14 personen of liever in kleinere teams in de break-out rooms. Alle vergaderfaciliteiten zijn hier aanwezig, in het bijzonder wifi, digitale en analoge flipcharts, professioneel geluidssysteem, etc. Zin in een meerdaagse? Huur de kamers aansluitend bij je meeting. 

Voor vergaderingen tot 14 personen

Op het gelijkvloers bevindt zich een grote vergaderruimte, twee cosy corners die gebruikt kunnen worden voor break-outs, en een ruime living met open haard. 

Alle vergaderfaciliteiten zijn er voorhanden: wifi, digitale flipchart, traditionele flipchart met papier, professioneel geluidssysteem, pen en papier, stiften en post-its.

Je hebt hier ook uitsluitend toegang tot het eikenhouten bijgebouw met lounge. Hier kan je tijdens een gezellige pauze rustig vertoeven. Even verfrissing nodig of zin in een originele energizer? Maak gebruik van het zwembad of de petanquebaan. 

Tip: Je out-of-the-box, productieve dag kan je hier afsluiten met een overheerlijke Ofyr BBQ! Daarna kan je nagenieten met een marshmellow aan de vuurtafels in de cozy lounge. 

De Averegten

Aan de achterkant van deze prachtige locatie beland je in een 100 hectare grote inspiratiebron, De Averegten. Met 5 unieke verschillende wandelpaden is dit een wandeldomein bij uitstek. Hier vind je zowel bossen als open vlaktes terug. 

Tip: Overweeg een heerlijke picknick in het groen op een van de open vlaktes van het domein! Combineer het met een  rustgevende middagwandeling om even te herbronnen. 

Vlot bereikbare locatie

Deze locatie is vlot bereikbaar met de auto en op een kleine wandelafstand van de dichtsbijzijnde bushalte ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan je op het domein. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Gingerbread kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Vergaderruimte met meerdere break-out rooms
  • Verscheidene zitmogelijkheden binnen en buiten
  • Professionele vergaderfaciliteiten aanwezig
  • Mogelijkheid tot wandelend vergaderen 
  • Mogelijkheid tot overnachten (8 personen) 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Ruime parking om je wagen te parkeren
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.