Green Sight Duffel

Even weg uit je dagelijkse (thuis-)werkomgeving, weg van alle storende factoren… Het zorgt onmiddellijk voor nieuwe energie, minder stress en meer sociaal contact. Al helemaal wanneer het teamoverleg in een rustgevende een groene omgeving plaatsvindt.
Nieuwe impulsen en ideeën borrelen op, extra creativiteit & impact gegarandeerd.
Bij Green Sight Duffel kan je heerlijk vergaderen in het groen.

Voor meetings, seminaries en events tot 120 personen.

Vergaderen doen we vaak snel tussendoor. Vlug even een gaatje in ieders agenda prikken. Daardoor heb je vaak teveel aan je hoofd. Je bent er niet helemaal bij en vaak krijgt een vergadering niet het gewenste resultaat. Seminarathome gelooft in de kracht van vergaderen buiten kantoor. Op een prachtlocatie, even weg van het werk. En helemaal gericht op een diepgaande vergadering, brainstorm of teambuidling. Gefocust en waardevol overleg brengt heel wat voordelen met zich mee. Resultaat? Betere relaties, productiviteit, en vooral: resultaten.

In de gemeente Duffel – centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel – vind je deze unieke vergader- en eventlocatie. Onbegrensde charme en een tijdloos design temidden van uitzonderlijk heerlijke natuur. 

Green Sight Duffel biedt meerdere volledig uitgeruste vergader- en eventruimtes inclusief presentatiemateriaal. De White Room met grote raamkozijnen en zicht op de tuin biedt ruimte aan 30 personen in theateropstelling, 20 personen in U-vorm en 60 personen voor een walking diner of receptie. De Boardroom met stijlvol & strak zwart/wit design biedt plaats aan 25 personen in theateropstelling, 15 personen in U-vorm en 25 personen voor een receptie.

In de Lounge kan je met 6 personen plaatsnemen. De bruin lederen fauteuils en de huiselijke setting nodigen uit om hier een ideeënsessie of brainstorm te organiseren. Het Bureel is ideaal voor een break-out sessie tot 4 personen.

De ruime tuin met een opp van 4.000 m2 en terras biedt een uniek decor voor je bedrijfsevent. We kunnen voor een cosy aankleding zorgen met vuurkorven en een stijlvolle stretchtent. Ook tijdens de wintermaanden of bij slecht weer kan je in de Witte Villa in de tuin een receptie of walking diner organiseren. Dit stijlvolle optrekje, in strak wit design met veel lichtinval, is geschikt voor een gezelschap tot 120 personen.

Heel wat combi-mogelijkheden! We adviseren je graag tijdens een intake-call.

Vlotte bereikbaarheid

Green Sight Duffel ligt op amper 5 min rijden van de autosnelweg. Je neemt de afrit 8 Rumst/Duffel op de E19 en na amper 5 km bereik je het centrum van Duffel. Ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Waarom Green Sight Duffel kiezen als meeting- of eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Stijlvol design
  • Tal van combi-mogelijkheden
  • B2B faciliteiten 

Nog wat extra troeven

  • Binnen & buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar
  • Geschikt voor kleine én grotere gezelschappen

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.