Groen Kwartier Antwerpen

Hip & trendy in hartje Antwerpen

Het Groen Kwartier in het hartje van Antwerpen is een trendy, hippe en inspirerende vergaderlocatie. De naam is samengesteld uit het (oud)Militair Hospitaal Kwartier en het groene karakter dat het nu verkregen heeft door de Stad Antwerpen. Dit voormalig militair hospitaal werd door projectontwikkelaars gespot en omgetoverd tot een unieke groene woonwijk in hartje Antwerpen. Voor liefhebbers van sterrenrestaurants en Sergio Herman is ‘The Jane’ binnen wandelafstand. De grote site stond lang leeg, sinds het niet meer gebruikt werd door de militairen, maar werd vanaf 2010 omgevormd tot ’t Groen Kwartier, een nieuwe woonwijk voor 400 gezinnen. In mei 2018 won Groen Kwartier de Real Estate Society Award voor Best Residential Development. Groen Kwartier is sinds 2010 autovrij gemaakt en is alleen toegankelijk naar de openbare parkeerplaatsen en privaat ondergrondse parkeergarages aan de buitenzijde van de wijk. Dit geeft het Groen Kwartier een speciaal karakter. Een rustige, inspirerende omgeving in het midden van een drukke stad. Deze unieke vergaderlocatie in Antwerpen is één van de meest trendy, out-of-the-box meetinglocaties van de hele stad.

Op onze vergaderlocatie zijn er verschillende ruimtes die je kan aanwenden voor je seminarie, vergadering of meeting.  De drie verschillende ruimtes zijn ook moduleerbaar in 3 aparte optrekjes (telkens met een eigen, funky stijl) of 1 doorlopende ruimte in U-vorm. Laat ons weten wat het beste bij jouw vergadering past en wij zorgen voor de ideale aanwending van de ruimtes.

Het vele natuurlijke licht en de lichte kleuren waarmee gewerkt is geven je een extra ruim gevoel. De ruimtes zijn afgewerkt met sfeerlampen en veel groene plantjes.  Om extra te ontspannen zijn er verschillende salons voorzien waar je tijdens de lunchbreak of de koffiepauze een heerlijk kopje koffie kan drinken en gezellig met je collega’s een babbeltje kan doen. Tussen je brainstormsessies of seminaries door genieten van een originele omgeving heeft een stimulerend effect op de creativiteit van jou en je werknemers. Maak van jouw vergadering een echte beleving.

New York-vibes

Onze loft met New York vibes lijkt ‘recht uit de boekskes’ te komen. Deze locatie is al vaker het decor geweest voor verschillende tv-programma’s en reclamecampagnes van meerdere modemerken. Men passeert eerst de mooie binnenkoer en kan dan deze creatieve hotspot betreden. De loft is opgedeeld in drie ruimtes. In de ruimte die men als eerste betreedt, kan de structuur van de kamer zo worden georganiseerd dat er wel 20 personen rond één tafel gezet kunnen worden. In de andere twee ruimtes kunnen er ook telkens 20 mensen gezet worden. Ideaal voor break-outsessies in kleinere groepen.

Bereikbaarheid

Het Groen Kwartier is makkelijk te bereiken aangezien het maar op 10 min rijden van de ring Antwerpen ligt. Ook wanneer je met het openbaar vervoer zou komen; ligt het op 10 minuten wandelen van Berchem Station. Parkeren kan op straat aan de ingang van de wijk of in de nabijgelegen publieke parking.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.