Groen Kwartier Antwerpen

Ben je op zoek naar een trendy, hippe, inspirerende vergaderlocatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het Groen Kwartier in Antwerpen is nl. één van de meest trendy, out-of-the-box meetinglocaties van Antwerpen.

Dit voormalig militair hospitaal werd door projectontwikkelaars gespot en omgetoverd tot een unieke groene woonwijk in hartje Antwerpen. Voor liefhebbers van sterrenrestaurants en Sergio Herman is ‘The Jane’ binnen wandelafstand.

Er zijn verschillende ruimtes die je kan aanwenden voor je gathering en ze zijn moduleerbaar in 3 aparte optrekjes (telkens met een eigen, funky stijl) of 1 doorlopende ruimte in U-vorm.

Het vele natuurlijke licht en de lichte kleuren waarmee gewerkt is geven je een extra ruimtegevoel. Afgewerkt met sfeerlampen en veel groene plantjes is het een gezellige omgeving in het midden van een drukke stad. Om extra te ontspannen zijn er verschillende salons voorzien waar je tijdens de lunchbreak of de koffiepauze een heerlijk kopje koffie kan drinken en gezellig met je collega’s een babbeltje kan doen.

Ons team staat al te popelen om jullie in deze mooie unieke vergaderlocatie te verwelkomen en dit volledig COVID-proof.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Contacteer ons

Graag meer info? Wil je deze locatie boeken?
Contacteer ons via ons contactformulier.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?